Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 oktober 2012

Mart Smeets plat op z'n bek

De zwaar over een heel groot paard getilde praalhans Smeets, is duidelijk op z'n bek gegaan met de doping leugenaar Armstrong. Fouten toegeven is op z'n zachtst gezegd, niet de sterkste kant van Smeets, dus vanmorgen besteedde hij aandacht aan het voorval in zijn column in Goedemorgen NL (ja hoe is het mogelijk hè? na een paar jaar is er geen goede columnist over, nou ja Spaans is bij tijd en wijle wel goed).
Alle commentaar op hemzelf is natuurlijk volkomen onterecht en hij was nu eenmaal te goeder trouw. Hufter Smeets, vergeet even, dat hij al jaren wegloopt met Armstrong, de stimulatie koning, en tegen beter weten in, mensen te kakken probeerde te zetten, die grote vraagtekens bij de prestaties van Armstrong zetten.
Een half jaar geleden zelfs, toen het zo ongeveer voor iedereen duidelijk was, dat Armstrong loog, verdedigde S. deze fraudeur nog. Smeets heeft zelfs een boek over deze 'geweldige' renner gemaakt, ha! ha! ha! ha! ha! Nee, Smeets is echt het slachtoffer van een mediahype........
Hé Smeets, rot eindelijk eens voorgoed op van radio en tv, vervelende kaklul!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten