Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 oktober 2012

Recept tegen censuur, belachelijke belastingtarieven en vleeseten

De dokter is een dag afwezig geweest, daar hij de peperdure appartementen in Rome van Verburg en
Ormel, barricadeerde met plofkippen en vleeszakken. Maar weer terug, heeft uw blogdokter weer een mooi geneeskrachtig muzikaal recept voor u.

Vandaag begint de dokter met het eerste album van Jethro Tull, 'This Was', jezus wat mooi nog steeds, prachtige blues/folkrock. Over eerste albums gesproken, het eerste album van The Pretenders, de band van Chrissie Hynde, misschien wel het beste album van de band. Vervolgens het eerste album van Urban Verbs, misschien wel de meest onderschatte 'new wave' band van eind 70er, begin 80er jaren, mooi mensen, extreme muziek, extreem hard en extreem goed. Nummer 12: 'The good life' speciaal voor arme drommels, die zich weg hebben laten zetten in Vinex wijken en nu worden geconfronteerd met restschulden.
Over onderschatting gesproken: het album 'Zombie Birdhouse' van Iggy Pop, mag je gerust zien als het meest onderschatte album van deze zanger. Een vrolijk griezelig album, met schitterende muziek en veel kritiek op leger en maatschappij. Het nummer 'Bulldozer' speciaal voor 'Tricky' Dick Berlijn en 'Street Crazy' speciaal voor het bijzonder asociale, onrechtvaardige en anti-solidaire stel Rutte/Samsom. Met dank aan zijne grote doorluchtigheid Lucos Bravos Primeros, die het album aan uw Azijnpisser gaf, daar hij alleen nog een versleten band van dit album had. De hoogste tijd voor Sub-Kon met Subliminal Kontakt
(voices of constructivists), schitterend, donkere, psychedelische rock. In donkere magische sferen, broeders en zusters, breien wij vandaag een eind aan dit recept met 'Terminus Claritatis' van Mynox Layh, potverdepielekes wat mooi mensen, zo en nu allemaal met een opgeruimd herret naar berred, handen onder het dekbed, anders worden ze nodeloos koud!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten