Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 oktober 2012

Muzikaal recept voor een sap-gare EO JSF, dit zonder btw verplichtingen

Ook geheel en al gaar van alle VVD leugens en goedpraterij, aangaande corrupte VVD politici? Hier een geneeskrachtig recept van blogdokter P. Pisser, om uw hersenpan lekker schoon te blazen:

De dokter begint vandaag rustig met een Argentijnse tango verzamelaar: 'Tango Argentino' met o.a. Astor Piazola, dit album is beslist niet bedoeld voor de Argentijnse fascistendochter en pampaprinses Maxima!
Vervolgens licht experimentele jazz met een ritmische ondergrond van Andy laster's Hydra en het album: 'Soft Shell', dit mooie album is dan weer niet voor Shell, de oliemaatschappij, die schijt heeft aan de armen en het milieu. Waarom weet de dokter niet, maar het laatste album deed hem op een bepaald ogenblik denken aan 'Fear Of Music' van de Talking Heads, vandaar dit tijdloze, geniale album met Brian Eno, die de groep met dit album op een hoger plan zette. Het nummer 'Air' speciaal voor milieu-sceptici die schijt aan de wereld hebben en daarbij ook aan de gezondheid van de wereldbewoners, die dagelijks vergiftigd worden door uitstoot van fabrieken, energiecentrales, schepen, vliegtuigen en auto's. Het nummer 'Heaven' voor de stumpers die nog in religieuze sprookjes geloven. Het geweld van 'fear of Music, alweer uit 1979, doet de dokter denken aan Breton met 'Other People's Problems', die schreef hij pas al eens voor, maar de geneeskracht van deze muziek is zo groot, dat deze nog eens wordt voorgeschreven. De dokter valt wel in veel herhalingen, maar goed, hij is al weer een dagje ouder, dus: Thievery Corporation met het skitterende album 'Radio Retaliation' godsamme wat mohohooi! En 'don't Bogard that joint my friend' plus het eerste nummer voor alle oorlogshitsers, die het Midden-Oosten in de fik willen steken en de radicale gelovigen daar, nog agressiever willen maken. Als toetje vandaag: Master DJ met 'Beats & Grooves', lekkere elektronica, om daarna volledig doorgeblazen te gaan slapen.

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten