Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 14 oktober 2012

Marnix Norder normaliseert door

Het voormalig woonwagencentrum aan de Escamplaan in Den Haag, is onlangs weer genormaliseerd door nepsocialist  en PvdA wethouder, peuterkeffer Norder (die korte lijntjes heeft met de bouwmaffia, althans je kan niet anders concluderen, als je zijn 'prestaties' onder de loep neemt) . Dit keer werden er geen getraumatiseerde bewoners van het terrein geschopt*, maar de opgeschoten plantengroei.....
Je moet er natuurlijk niet aan denken, dat daar ineens een bijzondere plant tussen staat, of dat een bijna uitgestorven beestje er zijn habitat van heeft gemaakt, de nachtmerrie voor het rechtgeaarde bouwmaffialid, en/of wethouder met eurotekens in de ogen. Bovendien, zeg nu zelf, wat ziet u het liefst, een braakliggend terrein of hetzelfde terrein met een variatie aan lelijke bloeiende planten? (die ook nog eens in hoogte variëren, gadverdamme!).

*Dat intussen al weer 2 jaar braak ligt, de crisis zette een streep door de winst die Norder dacht te kunnen behalen met de grondverkoop.

2 opmerkingen:

  1. ik typte, voor alle nieuwsgierigheid, "Marnix Norder, corruptie" in (nu er elders eindelijk wethouders vervolgd gaan worden vanwege hun corrupte gedrag) en ben erg blij en geamuseerd door dit artikel. Bepaald onhaags, ik vind dat we in Den Haag veel te sullig met ons laten doen, iedereen is hier te sjiek (lees: benepen) om zich ooit eens ergens tegen te verzetten, of zich te laten horen. dank

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Anoniem,

    dank voor uw reactie. Heb intussen hetzelfde gedaan met uw zoekopdracht. Het is inderdaad niet mis en nog erger dan ik dacht. Ook in dit blog kan u zoeken op naam van Norder, al moet ik zeggen, dat lang niet alle berichten, die ik maakte over de PvdA neoliberaal Norder, worden weergegeven (zou niet weten wat ik daaraan moet doen).
    Ben het niet helemaal met u eens, wat betreft het verzet in Den Haag, er zijn meer kritische geesten dan u denkt, helaas liggen deze critici vaak met elkaar overhoop.
    Zal van uw reactie een nieuw bericht maken, in de hoop dat meer mensen uw zoekopdracht zullen volgen en dit voortzeggen.
    Nogmaals mijn dank,
    met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen