Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 oktober 2012

Opstelten heeft een computervirus in zijn vervuilde hersenen

De 'uh' murmelende uitgezakte en zwaar disfunctionerende VVD minister Opstelten, kwam eerder met  de idee, dat verdachten hun wachtwoorden voor computers verplicht moeten afgeven, iets dat juridisch en praktisch onmogelijk is, dus een nieuwe stinkende ballon opgelaten. Wat wil hij nu weer? Hij is nu volkomen knettergek geworden, hij wil dat de politie computers moet kunnen hacken en zelfs op afstand vernietigen, niet alleen in Nederland, maar ook daar buiten. Het is maar goed, dat men in het buitenland Nederland totaal onbelangrijk vindt, anders waren de rapen gaar geweest.

Als je alle vieze ballonnen van Opstelten op een rij hangt, kan je niet anders, dan concluderen, dat deze rechts-conservatieve hufter het liefst nog vandaag dan morgen, een politiestaat wil realiseren. Tijd, dat deze heel foute regent met spoed wordt afgevoerd naar een psychiatrische instelling.

Het Radio1 nieuws van 14.30u. meldde, dat VVD stoephoer Hennis-Plaschaert enthousiast is over de laatste bruine ballon van Opstelten. Ongelofelijk, de NOS kan toch zelf wel bedenken, dat dit pas nieuws zou zijn, als Hennis-Plasgoot tegen dit foute plan was geweest, jezus christus op een marmot!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten