Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 7 november 2012

Muzikaal recept voor echte duurzaamheid zonder 'goede olie' en tegen de gevolgen van het verkiezingsgeweld uit de VS

Hier weer een steun voor uw vermoeide hersenen van uw eigen blogdokter P. Pisser.

De dokter begint vandaag met het album 'Blood Sugar Sex Magic van The Red Hot Chili Peppers, mooi weer eens te horen en krachtig genoeg voor dit recept. We vervolgen met 'Things We Like To Do' van Moloko, jezus christus wat is dit sterk spul (geen tranen, maar swingen met die hap!). dEUS neemt de muzikale stok over met 'The Ideal Crash', geniaal mooi, in tegenstelling tot veel andere groepen, lijkt deze groep, in de jaren beter te zijn geworden, althans ik zag pas een concert van een paar jaar geleden en kon niet anders concluderen, dat ik de muziek nu nog beter vond. Zag overigens onlangs een concert van Tom Barman, onder zijn eigen naam, en dat was in 1 woord fenomenaal, jezus wat een energie en virtuositeit!
Hoofdgerecht: Robert Fripp met 'Exposure', (third edition plus bonus), Fripp met een aantal vrienden als Hammill van Van Der Graaf, mensen dit is een klassieker, die je niet mag missen, mohohohooooi!
Nu we toch weer een tijd verder terug in de tijd zijn, toetje: David Byrne (& Brian Eno) met 'The Catherine Wheel', waarop een aantal nummers, die hij met de Talking Heads maakte voor een dans project (en de uitvoering daarvan) van Twyla Tharp in 1981 in New York. Dit is genieten mensen, wat werd en wordt er toch ongelofelijk veel goede muziek gemaakt.

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten