Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 4 november 2012

Samsom, immigratie en vluchtelingenbeleid verder aangepakt

Op Radio1, in het flutprogramma Lijn1, zette 'presentator' Wielaert zowaar vraagtekens bij het immigratiebeleid van Rutte 2, zoals verwoord in het regeerakkoord. Wielaert kwam als een duvel uit een doosje tevoorschijn, toen sociopaat Prem een punt achter zijn programma zette, en kondigde bij zijn 'uitverkiezing' tot medepresentator van dit programma aan, dat hij niet van plan was, zo kritisch te zijn als Prem (ha! ha! ha!, dat durft zich journalist te noemen!). Men schijnt in het land erg tevreden te zijn, met de meer dan infantiele presentatie van Wielaert, de lul meent als een 50er jaren sinterklaasdichter te moeten lullen, en dat kan hij, lullen, het liefst is hij zelf aan het woord, meermaals onderbreekt hij de mensen die hij 'interviewt' in hun antwoord, om weer eens te laten horen hoe interessant hij wel niet is en om bijvoorbeeld voor de 80ste keer te melden, dat hij in de VS is geweest voor zijn vakantie.

Terug naar de immigratie 'problematiek': zowaar, de redactie had een oud-vluchteling uit Iran gevonden, die nu VVD stemt en vindt, dat de immigratie veel strenger moet worden aangepakt en daarmee bedoelde hij ook het 'grote' aantal asielverzoeken (te liberaal dus, dat immigratiebeleid). Onbegrijpelijk, mensen die zelf in  dit soort problemen hebben gezeten en anderen een kans ontzeggen, zoals de vervelende rechts-conservatieve huppelkut Hirsi Ali dat eerder deed. Egoïstische asociale hufters, die dan wel weer heel goed bij de VVD passen (en zoals nu maar weer eens blijkt, bij de neoliberale PvdA)......

Na een aantal uitzendingen was het duidelijk, Wielaert is een rechtse klootvogel, die bij dit onderwerp even de adem inhield, om met dit Iraanse misbaksel aan te tonen, dat rechts gelijk heeft, gadverdamme!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten