Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 4 november 2012

Vroege Vogels, dit PvdA programma over het regeerakkoord

Vanmorgen in Vroege Vogels, het natuurprogramma van de VARA, alle lof voor het regeerakkoord Rutte/Samsom. De presentatoren zijn goed te spreken over de 'milieuparagraaf' in dat akkoord. Zoals het bijstoken van biomassa in Kolencentrales, de kolenbelasting en een voorzichtig herstel van de ecologische hoofdstructuur. Niets over de totale overbodigheid van die kolencentrales, of de verplichting deze centrales om te bouwen tot gasgestookte centrales, of desnoods alleen biomassa. Die belasting is vooral nodig voor deze centrales, die nogmaals, totaal overbodig zijn en puur en alleen dienen voor de export.

Niets over de nieuwe grote investeringen in asfalt, of het afschieten van de kilometerheffing, of het niet verlagen van de nieuw ingevoerde maximumsnelheid. Niets wat er over het openbaarvervoer, in dit flutakkoord staat.
En hoe zit het met de kerncentrale in Borssele? Samsom was eerst faliekant tegen, ongeveer een halfjaar voor de kernramp in het Japanse Fukushima, was hij wel voor kernenergie, na die gebeurtenis weer faliekant tegen. En de uitbreiding van vliegvelden? Niets, dus ook geen woord over de aanleg van het totaal overbodige vliegveld Twente. Tot slot, ook bij Vroege Vogels geen woord over het vogelvrij verklaren van het Groene Hart.....*

Vroege Vogels, een VARA programma en de VARA is de omroep van de PvdA!

Met Rutte 2, het milieu nog verder door de plee!

*Vergeet ik godverdomme Amelisweerd te noemen, de volkomen overbodige verbreding daar gaat ook door en als dat eenmaal gerealiseerd is, zal de rest van de wegen, waar deze weg op uit komt, voor het grootste deel ook nog eens verbreed moeten worden (anders heeft de verbreding in 1ste instantie geen zin), lul, die ik ben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten