Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 2 juli 2013

Snowden krijgt terecht geen asiel in Nederland, volgens D66'er Schouw

Edward Snowden, de klokkenluider, die volkomen terecht de waanzinnige spionage van de VS, zelfs op haar partners, aan de grote klok hing in het zogenaamde Prism schandaal, heeft ook aan Nederland om asiel verzocht*. Dat verzoek is intussen al afgewezen, daar Snowden niet fysiek aanwezig is in Nederland, dat is maar goed ook voor Snowden*. Als je de discussie over vluchtelingen (asielzoekers) volgt, hoor je te pas en te onpas, dat die vluchtelingen, in hun eigen land maar om asiel moeten verzoeken in Nederland (overigens een volkomen lam argument, de vluchtelingen verlaten in de meeste gevallen in grote spoed hun land). Snowden zit in 'niemandsland' op een Russisch vliegveld, hij mag Rusland niet in, dus kan hij niet naar de Nederlandse ambassade, om daar asiel aan te vragen (de Nederlandse ambassade is ook 'Nederlands grondgebied').

D66 kloot Schouw schaarde zich achter deze Nederlandse stellingname. Moet u een even kijken , wat deze hufter zei, toen hij over zijn keus voor de politiek sprak: "Ik ben de politiek ingegaan om dingen te veranderen. Ik wil sturing geven en niet alleen van buitenaf roepen dat iets in de samenleving niet klopt".
Zijn woorden van toen zijn dus gewoon leugenachtige praatjes voor de vaak geweest, dat heeft de hufter vandaag wel duidelijk gemaakt, iets anders kan je niet concluderen, als je een suffe regel volgt, die in de praktijk in heel veel gevallen niet kan opgaan, zoals hiervoor beschreven!!!!

*Overigens een beetje dom van Snowden, Nederland staat al te kwijlen, als de VS om uitlevering van een Nederlands staatsburger verzoekt, een verzoek, dat in 99,9% van de gevallen wordt ingewilligd, terwijl van een eerlijk proces in de VS nauwelijks sprake kan zijn, zie het zogenaamde 'plea bargain', je verklaart je maar schuldig, daar je bij een proces, ook al ben je onschuldig, een heel grote kans loopt op een jarenlange gevangenisstraf. Dan lul ik nog niet over het hebben van de doodstraf in de VS, dergelijke barbaarse straf zou al genoeg moeten zijn, nooit ook maar één persoon uit te leveren aan de VS! Dom? Snowden zal nog wel in het sprookje geloven, dat Nederland de mensenrechten en het recht in het algemeen, serieus neemt......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten