Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 2 november 2013

Muzikaal recept tegen de geplande kapitaalsvernietiging op het Haagse Spuiplein, de gigantische vervuiling die daar bij vrijkomt en de bouw van een veel te dure megalomane toren, in deze crisistijd

Hier weer een paar uur geluk en geestelijke oplading, met de nieuwste sessie van blogdokter en muziekdruïde Pietje Pisser (hij is 2 meter groot en bijna 1 meter breed.... ha! ha! ha!). Verruim je geest met de uiterst geneeskrachtige recepten van je eigen blogdokter. Geen verwijsbrieven, geen nadelige bijwerkingen (althans als je wakker wilt worden, uit de droom waar de machthebbers, de grote bedrijven en de media, jou en het grootste deel van de bevolking in proberen te houden) en geen kosten!

De dokter bezorgde het volgende recept met een zelfvoldane grijns op z'n tanige kop, benieuwd wie hij nu weer een 'grote verrassing' heeft bezorgd....... Vrolijk toeterend op z'n pijporgelfiets denderde hij even later weer m'n straat uit, een flink rookgordijn achterlatend, geproduceerd door z'n water en winddichte waterpijp, die hij op z'n fiets heeft gemonteerd. later hoorde ik via via, dat hij een reuzendrol, in de brievenbus van PvdA sloopwethouder Norder heeft gedraaid, als 'dank' voor al z'n sloopwerk en reusachtige megalomane klote torengebouwen.....
Voorgerecht van de dag: The 13th Floor Elevators met 'Psychedelic Sounds Of The 13th Floor Elevators', prachtige psychedelische muziek (in mono uitvoering) uit de 60er jaren!!!!! Door met Wooden Shjips en hun album 'West', waanzinnige psychedelische retrorock, die zomaar uit de 60er jaren had kunnen komen, groots!!! Vervolgens een vreemde keus van de dr., Devo met 2 albums: 'Oh,No It's Devo' en 'Freedom Of Choice', 2 geweldige humoristische albums, van deze dadarockwave formatie uit de 70er, 80er jaren, prachtvollerdevolzz!!! Daar lustte Zappa ook wel pap van, dadarock, hier met de eerste 2 delen van 'Shut Up And Play Your Guitar', alemachtig mensen, wat een geniale gitarist was de man, naast al z'n andere talenten, jezus op een houtworm, práááááktiek!!! Niet aansluitend maar desalniettemin 'best heel aardig', het album 'Welcome To Sky Valley' van Kyuss, prachtige psychedelische rock!! O.a. een paar leden van deze band, vormden met anderen Queens of the Stone Age. Tot slot om de boel weer een beetje tot rust te brengen en je alvast voor te bereiden op de dag die komt, waarin je je niet meer laat koeioneren: Mindless Self Indulgence met 'Frankenstein Girls Will Seem Strangely Sexy', een grote energiepil en bliksemafleider, genieten piepelzz!!!
Tot de volgende sessie en je weet het: alles helemaal afspelen, zo hard mogelijk (zonder een ander tot last te zijn en de bas op ABN!
Veel plezier!!!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten