Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 6 november 2013

Muzikaal recept voor echt geluk en voor het totaal vrijgeven van cannabis verkoop en kweek

Een nieuwe dag, betekent niet altijd een geneeskrachtig recept van blogdokter en -druïde P. Pisser, maar vandaag dan weer wel (ha! ha! lachte de graaf en beet z'n duim af). Beluister de recepten van de dokter en hoor wat muziek met je doet, reis door de wereld, of zelfs het universum met deze recepten, zonder dat je daar fysiek voor naar buiten hoeft te gaan! Hoor hoe velen het niet eens zijn met de huidige hypocriete, leugenachtige gang van zaken en zie dat je de enige niet bent. Doe kracht op met de sessies van de dokter, kracht om je niet meer als een mak schaap te laten voorliegen, door wie dan ook, kracht om in verzet te komen, tegen de pijlsnelle afbraak van onze planeet, ten behoeve van het geluk van enkelen.

Het volgende recept, werd door een benevelde dokter afgeleverd, niet beneveld door drank, maar door de immer aanwezige nevelen rond zijn kop, waarin bij tijd en wijle bliksemschichten te zien zijn (het moment om een stap terug te doen), maar niet vandaag, deze dag is de dokter uiterst vrolijk, benieuwd, er waren zelfs hele kleine vlinders in de nevel te ontdekken, of dat te horen is...
Als eerste: Baba Yaga met 'Secret Combination', vreemde folkrock, met dan weer Russisch aandoende achtergrondkoren, dan weer achtergrondkoren als Värttinä, met een mooie cover van het Stones nummer 'Tou Can't Always Get What You Want' en het Beatle nummer 'Back In The USSR', het originele Stones nummer heb ik altijd zeer vervelend gevonden (net als nummer 'Angie' en het Beatles nummer Hey Jude'), dat is met deze cover wel anders! Kortom een vreemd, maar mooi album!!! Aansluitend Arab Strab en 'Red Threat', psychedelische duistere muziek, schitterend!!! Meer folk, maar dan uit het zuiden van de VS met Richard Dobson, ach country kan best leuk zijn, vraag dat maar aan Alabama3!! In de 70er jaren speelde Dobson o.a. met Townes Van Zandt en Steve Earl. Door met The Great Uncles Of The Revolution met 'Blow The House Down' en dat is geen woord te veel, prachtige folk, folkrock van topkwaliteit!!!!Vandaag in restaurant Ween het hoofdgerecht 'la Cucaracha', heerlijk, niet gefrituurd, zo je oren in! Jezus wat een muzikanten en wat een lol!!!! Achterafje: Liquid Hips met 'Rageaholic', wat minder funk en wat strakker, maar gelukkig wel met vuur en plezier gebracht!!! Tot slot om het geheel af te blussen, de prachtige muziek van Erland Dahlen met 'Rolling Bomber', met o.a. een zingende zaag en antieke Slingerland Rollingbomber drums uit het midden van de 40er jaren, prachtig!!!!
Tot snel en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten