Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 november 2013

Muzikaal recept voor normale werkverbanden, zonder uitbuiting, normale betaling en fatsoenlijke rechtsbescherming!

Op deze plek de regelmatig terugkerende geneeskrachtige recepten van blogdokter en druïde P. Pisser. Je hoeft geen eigen bijdrage te betalen en je kan deze recepten volgen, zonder bijwerking op andere medicatie. Bekende bijwerking van deze recepten, zijn een verruimde geest, met een uiterst kritische blik op de algemene gang van zaken, met een piek belangstelling voor de volksverlakkers in de 'politieke arena' en de financiële wereld. Daar moet je vooral niet ongerust over worden, er zijn miljoenen mensen, die allang deze staat bereikt hebben en op allerlei manier proberen het tij te keren. Volg de sessies van de dr., op naar een wereld waar geluk en gezondheid tellen, i.p.v. macht en geldbejag, waar niet alleen het grootste deel van de mensheid en de dieren het slachtoffer van worden, maar die bovendien onze wereld onleefbaar maakt.

Met begeleiding van zware orgelklanken, geproduceerd op zijn pijporgelfiets, bezorgde de dr. het onderstaande recept, dat hij overhandigde met een kort gvd, dit vanwege alle leugens, waarop hij Rutte 2 gisteren en vandaag weer betrapte:
Als eerste 'Maria Juanez' van Brad Leali Jazz Orcestra, puike latin jazz van top niveau, prááááktiek!! Door met de latinjazzrock van topbassist Omar Hernandez en zijn band, groots!!! Bas, jazzrock? Jaco Pastorius (één van de grote bazzgoden), die helaas veel te vroeg overleed, in 1987, hij was toen 35 en al een tijd onder psychische behandeling, af en toe dakloos: hij werd door een uitsmijter van een bar zo toegetakeld, dat hij aan de gevolgen daarvan overleed....... Hier is Jaco Pastorius te horen op een live album uit 1986, opgenomen in Italië, met o.a. een mooie cover van het Marley nummer 'I Shot The Sherriff', genieten mensen!!! Zonder bas, maar zeker niet minder mooi, als is de muziek wel behoorlijk verschillend van die van Pastorius, hier de waanzinnig mooie psychedelische jazzrock van Heavy Shift met...... 'Unchain Your Mind', alsof 't is gemaakt voor de geestverruimende recepten van onze dr. Pisser! Mooi!!! Iets geheel anders nu: het album 'Bosnian Rainbows' van de gelijknamige band, na het jammerlijk verdwijnen van The Mars Volta, zijn twee leden doorgegaan in deze band en jezus wat is dit waanzinnig psychedelisch goed, allemachtig!!!! Een oude uiterst geneeskrachtige bekende: Animal Collective met 'Centipede H2', wat nog te zeggen, dan waanzinnig goed? Ok, waanzinnig psychedelisch goed!!!! Zusters en broeders, tot slot van deze vreemde sessie: Seelenluft met 'The Way We Go', inclusief de bonusschijf!!! godallertreurigst sterk werk mensen, genieten!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten