Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 5 november 2013

Muzikaal recept voor onmiddellijke actie van Timmermans, op de zaak Ahmed D. en voor het vastzetten van W.A. in een Russische cel, naast de Greenpeace medewerkers, misschien dat Timmermans dan wakker wordt

Volg de sessies van blogdokter en druïde P. Pisser, door nauwgezet zijn recepten te beluisteren. Meer plezier in je leven met deze sessies en bovendien, zie je dat je niets mankeert, als je de huidige maatschappij niet (meer) begrijpt. Doe je voordeel met de super geneeskrachtige recepten van de dokter, begrijp wie er schuldig is aan de ellende van velen, verzet je en zegt het voort!

Vandaag arriveerde de dokter in mijn straat, met een regen en storm scherm op zijn pijporgelfiets, waardoor het geluid ronduit psychedelisch te noemen was, harde, hoekige klanken, enigszins gedempt door de gemonteerde bescherming, ik waande me even in een sf geluidsdecor. Dat hij dit toch maar weer in elkaar geknutseld had, maakte de dokter ronduit vrolijk en lachend overhandigde hij het volgende recept:
Ingrediënt 1: Timber met 'Parts and Labor', uiterst vervreemdende muziek, dan weer folkrock, jazz, experimenteel, of pop, dit alles op een psychedelische ondertoon, prááááktiek!!! Vervolgens iets geheel anders, al sluit het wonderwel aan: (The) Bambi Slam met 'Blanco y Negro', psychedelische 'sleazy-rock' van topkwaliteit, groots!!! Dan een album van Fehlfarben, uit de nadagen van deze Duitse band, niet meer de topkwaliteit, die de band in het eerste deel van de 80er jaren bezat, maar hé, Fehlfarben, dus slecht kan niet van toepassing zijn, integendeel, best een goed album, de naam? 'Die Platte Des Himmlischen Freudens'. Door met Spiral Jetty en 'Band Of Gold', duistere psychedelische rock, met een aantal uitstapjes, welke? Luister en geniet!!! Toch nog iets van Lou Reed, die vorige week overleed, het was een nare man, maar god, wat een prachtige muziek en teksten heeft hij gemaakt, hier: Velvet Underground (en niet Lou Reed's V.U!) met hun derde album uit 1969, niet nodig te zeggen, dat dit een klassieker is, jezus wat is dit mooi!!! Met een flinke stap naar The Golden Palaminos en hun eerste, gelijknamige album, godopz'nkont, wat is dit sterk, af en toe lijkt het wel drum'n bass, maar dan zonder een overmaat aan computers, super psychedelisch, wat mij betreft het beste dat de band neerzette, genieten piepelzzz!!!! Wat mooier dan te eindigen met Serart en het gelijknamig album, psychedelische cross-over van Serj Tankian en Arto Tunçboyacıyan (de eerste is ook zanger van System of a Down), twee muzikanten van Armeense afkomst, jammer genoeg hebben ze alleen dit album gemaakt, het werd uitgebracht in 2008, maar postverdegodverdepieleklatscher, wat is dit waanzinnig goed!!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

                                                                                                                    BRAF!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten