Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 2 november 2013

Spuiforum: Norder krijgt gigantisch standbeeld met een prijskaart van 181 miljoen!!!

De Haagse PvdA bouwfraude wethouder Norder, vertrekt volgend jaar uit het Haagse college. Om hem te bedanken, heeft de Haagse raad, afgelopen donderdag besloten, dat het volkomen overbodige muziekcentrum, het (cultuurpaleis) Spuiforum (interessant hè?) gebouwd mag worden, tegen een maximale prijs van € 181 miljoen. Waarom 181 miljoen en niet 180 miljoen, zo te horen heeft men al vast 'wat onvoorziene kosten' ingecalculeerd, waarschijnlijk in goed overleg met de vrienden van Norder, die van de bouwmaffia. Nu staat deze georganiseerde misdaadbende niet 'echt' bekend, vanwege het bouwen binnen de afgesproken prijs, als één persoon dat weet is het Norder wel, de uiteindelijke kosten van de belachelijke Haagse tramtunnel, die niet eens voldoet aan de EU veiligheidsnorm, zijn alleen bij hem bekend en dat zal zo blijven, maar dat die prijs een paar keer over de kop is gegaan, is meer dan duidelijk!

Dat de raad bedingt, dat de uiteindelijke prijs voor het Spuiforum de 181 miljoen niet mag overschrijden, is dan ook vooral voor de belastingbetaler bedoeld, die overigens in Den Haag, voor de overgrote meerderheid tegen dit nieuwe torenhoge wanproduct is. Want dat wordt het torenhoog, Norder heeft een klein pikkie, dat heeft hij tijdens zijn wethouderschap, ruimschoots laten zien en ook ruimschoots gecompenseerd met belachelijke hoogbouw, die ten eerste niet bijzonder geschikt is voor de Haagse bodem (verzakking), maar ook niet vanwege veiligheid tijdens harde wind of storm, op die momenten worden veel van die torens afgezet met rood/wit plastic linten, daar er dan regelmatig geveldelen van af waaien...... Dan nog over fietsers, die tijdens harde wind, beter niet in de buurt van hoogbouw kunnen fietsen, daar er dan gevaarlijke valwinden ontstaan en als je niet uitkijkt, je van je fiets waait..... Er wordt vaak gezegd, dat de 'Haagse skyline' (we spelen nu eenmaal graag 'Amerikaantje') zo uniek is, welnu de afzonderlijke gebouwen, van de in het oog springende hoogbouw, vindt je in tientallen steden wereldwijd terug, lekker uniek!!

Norder weg, precies als een groot aantal monumentale Haagse gebouwen en een gigantisch aantal echte sociale huurwoningen, die hij heeft laten slopen........
Benieuwd wat z'n volgende baan is, ik heb wel een idee welke kant dat opgaat........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten