Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 november 2013

Van Ojik: 'GroenLinks is goed gelukt.........' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen was de grijze ADHD muis van GroenLinks, van Ojik te gast, bij BNR slijmkwijl Paul van Liempt (vanaf 9.30 tot ongeveer 10.07 u.). Na 10.00 u. hoorde ik van Ojik de partijen noemen, waaruit GroenLinks is opgebouwd, waarna hij stelde, dat GroenLinks als partij goed is gelukt....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, geweldig, van partijen als de PSP en de CPN is totaal niets overgebleven, echt een daverend succes, of zoals CDA leeghoofd Eurlings pleegt te zeggen: "een waanzinnig succes!"

Van Ojik ratelde maar door, zo zei deze zakkenwasser, dat hij weliswaar links is, maar het niet wil verkondigen....... ha! ha! ha! ha! Hier doelde deze kakellul waarschijnlijk op de achterlijke term 'linkse-kerk'. 'Ja en wat is links, is dat sociaal democratisch?', zo memoreerde de flapdrol, die voorzitter is van een partij, die tegen het neoliberalisme aanschurkt en waar de naam AsgrauwRechts meestal meer recht zou doen aan het beleid dat men steunt, voor de lokale 'GroenLinksers' geldt dat al helemaal.

Van Ojik is vooral goed in het ADHD ratelen, alles zo snel mogelijk zeggen, zodat de luisteraar/interviewer, geen tijd heeft echt te horen, wat hij allemaal durft te zeggen, dat is namelijk lastig, daar komen alleen maar moeilijke vragen van..........

GroenLinks? AsgrauwRechts!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten