Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 10 november 2013

Wolfsen: de Tour is een cadeau aan de Utrechtse burgers....... ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA nitwit en autocratisch burgemeester van Utrecht, Wolfsen, werd vrijdag gevraagd naar een reactie op de start van de Tour de Stimulance vanuit 'zijn' stad. Veel 'verslaggevers' en 'journalisten', leggen de geïnterviewde tegenwoordig de woorden in de mond, zo ook afgelopen vrijdag. De verslaggever vroeg Wolfsen, of dit zijn afscheidscadeau was aan de burgers van Utrecht, Wolfsen bedacht zich geen moment en beaamde voluit, dat dit een cadeau aan de stad Utrecht was........... ha! ha! ha! ha! ha! Wel een heel dure sigaar uit eigen doos, jezus christus, 5 miljoen uit de belastingpot voor zo'n flutfestijn! Natuurlijk benadrukten de bestuurders van Utrecht vrijdag allemaal (inclusief de zwaar ondermaats presterende Wolfsen), dat dit geld dubbel en dwars wordt terugverdiend, niet dat iemand dat ooit heeft waargenomen, na peperdure sportfestijnen, integendeel telkens weer blijkt het financieel een ramp te zijn.......

Ach maakt 't uit, dat de PvdA ooit beloofde, dat met hen in de regering en de lokale besturen, het afgelopen zou zijn met de voedselbanken, niet door gedwongen sluiting, maar doordat niemand ze meer nodig zou hebben......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In Den Haag, ook een stad met voedselbank (lekker ver buiten de stad weggestopt, ook zo makkelijk als je geen geld hebt...), heeft Norder het voor elkaar, dat gebouwen van nog geen 30 jaar oud, die nu een toeristenstrekpleister zijn, worden gesloopt, gevolg: nog meer luchtverontreiniging en fijnstof voor de Haagse burger en dit alles voor de zoveelste foeilelijke toren van 181 miljoen euro, ten laste van de belastingpot!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten