Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 maart 2014

Samsom's PvdA propaganda praatje....... Auw!!!

Gisteren hoorde ik het leugenpraatje van Samsom voor de verkiezingen van volgende week. In staccato en met driftige toon, liet deze volksverlakker weten, 'dat als u wilt dat wonen betaalbaar blijft, u moet stemmen op de PvdA...... ha! ha! ha! ha! PvdA bouwmaffiawethouder Norder in Den Haag, durft grond ter grootte van een postzegel, op 5 kilometer afstand van het centrum, voor € 48.000,-- te verkopen, op een stuk grond, aan 2 kanten omgeven door 2 industrieterreinen en een vierbaans doorgaande weg....... Dat is trouwens het minimale bedrag, die € 48.000,--!!!
Dan de sloop van echte sociale huurwoningen, die door m.n. een aantal PvdA wethouders, samen met de bouwmaffia werd doorgevoerd, om daar peperdure huurwoningen en koophuizen voor terug te bouwen, wel met een fikse reductie op het aantal woningen. Met andere woorden, de PvdA heeft schaarste gecreëerd, de huizenprijs ongelofelijk opgestuwd, daarmee de huizenbubbel verder opgeblazen en heeft er intussen voor gezorgd, dat de huurders het gelach betalen, vorig jaar een minimale inkomensafhankelijke huurverhoging van 4% en dit jaar nog eens, wat betaalbaar houden? Die inkomensafhankelijke huurverhoging was bedoeld voor de door de PvdA gemaakte scheefwoners, een klein percentage, dat te goedkoop zou wonen (terwijl de huurprijs die zij betalen allang niet meer in verhouding is met de kwaliteit van dat huis), in de praktijk betaalt iedereen dus minimaal 4%, ook de laagstbetaalden, mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Ja zegt men dan bij de PvdA, maar die mensen worden ontzien via de huurteoslag..... Dat is een grove leugen, elke huurder gaat euro's meer betalen en voor mensen op of onder de armoedegrens is zelfs een cent inleveren te veel!!!! Zo houdt Samsom uw wonen betaalbaar.....

Maar dat was het nog niet natuurlijk, Samsom stelde ook, dat als u zorg in de buurt wilt houden, u op de PvdA moet stemmen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, straks mag uw ongemotiveerde werkloze buurman, u de billen wassen, dat is zorg in de buurt van het huis 'houden'. Datzelfde geldt voor de thuiszorg als schoonmaken, met behulp van de PvdA wordt deze thuiszorg ook helemaal uitgekleed, de overgebleven werknemers in die tak van arbeid, kunnen straks alleen een fatsoenlijk inkomen halen, als ze 2 banen nemen, als zzp'er wel te verstaan......... Dan nog de ziekenhuizen, met het beleid van Rutte 2, krijgen de zorgverzekeraars steeds meer te zeggen, de eerste ziekenhuizen worden gesloten, onder druk van deze verzekeraars, kortom als u 'geluk' hebt, is het ziekenhuis bij u in de buurt, 30 kilometer verderop!!!

Als u werkelijk de zaken wilt, die Samsom u voorschotelt: betaalbaar wonen en bereikbare en professioneel aanwezige zorg, moet u vooral niet op de PvdA stemmen!!!!
Datzelfde geldt overigens natuurlijk voor de VVD, maar ook voor het CDA, D666, CU en SGP. De PVV noem ik niet, want wat deze partij beweging vandaag vindt, is morgen al weer 180 graden anders.....

Zie ook een later bericht over deze verkiezingsspot, waarin Samsom banen belooft.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten