Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 maart 2014

Zijlstra wil nadenken over strafbaarstelling illegaliteit, als PvdA nog een keer inlevert........ ha! ha! ha! ha!

VVD superlangstudeerder en hufter de luxe Zijlstra, is het weer eens in de oplichterbol geslagen. Hij stelde in een interview voor Nu.nl dat hij en de VVD best willen nadenken over de strafbaarstelling van illegaliteit, als de PvdA weer even flink wil inleveren....... ha! ha! ha! ha! De oplichter Zijlstra kan niet anders zeggen, nu Slob heeft gesteld, dat de ChristenUnie de gedoogsteun voor Rutte 2 zal intrekken, als die strafbaarstelling wordt doorgevoerd!!!! Met andere woorden, die strafbaarstelling zal niet worden doorgevoerd en daar stelt hij de PvdA verantwoordelijk voor!!

Overigens blijft de PvdA dubbelfout, Samsom had nooit de toezegging mogen doen, akkoord te gaan met die strafbaarstelling....... Als je Rutte 2 bekijkt vanaf de vorming, heeft m.n. de PvdA ongelofelijk veel ingeleverd, in verhouding veel meer dan de VVD en ook veel zwaarder wegende zaken. Het verbaast mij keer op keer, dat er VVD'ers zijn, die vinden, dat Rutte veel te veel heeft ingeleverd, neem alleen als de inkomensafhankelijke zorgpremie, die onder zware VVD druk niet doorging en het bijna onmiddellijk akkoord gaan van de PvdA met de inkomensafhankelijke huur. Deze inkomensafhankelijk huurverhoging zou zogenaamd ingevoerd worden, om scheefwonen tegen te gaan, hoe kan het dan dat alle huurders minimaal 4% meer huur moeten betalen, de eerste keer per juli vorig jaar en dit jaar nog eens..........?!!

Toevoeging: later deze dag, stelde PvdA kloot van Dam, geen behoefte te hebben, de strafbaarstelling opnieuw ter discussie te stellen.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten