Pagina's

donderdag 10 april 2014

Timmermans: "Als het draaft en hinnikt is 't een paard!"................ Als het dom lult en een vis op het droge immiteert, bij enig gevoeld 'plezier' is het Timmermans!

Timmermans en Rutte wisten niet hoe ze de media moesten overtuigen, dat de gesubsidieerde handelsreis naar Rusland alsnog werd afgeblazen, niet als sanctie moest worden gezien....... ha! ha! ha! ha! ha! Alsof die Russen op die 2 garnalen uit Nederland, gecombineerd met een club oplichters ondernemers zaten te wachten...... ha! ha! ha! ha!

Waarom al die moeite gedaan, als het niet was om het Nederlandse volk te overtuigen, dat het geen sanctie was, die handelsmissie naar Rusland? Nou simpel, om de Russen dat te laten geloven, want Rutte en Timmermans (vooral de laatste) hebben weliswaar de keel schor geluld, om Rusland te demoniseren, in zake Oekraïne en de Krim, ook met het dreigement van gigantische  sancties, maar als het om centen verdienen gaat, houden we de (vissen-) lippen liever op elkaar!!!

Timmermans was weer helemaal op dreef en schreef de onlusten in Oost-Oekraïne toe aan de Russen: "Als het hinnikt en draaft is het een paard", zo gaf de pedante PvdA idioot aan...... ha! ha! ha! ha! Maar Timmermans had nog een wijsheid in gestudeerd, een Engelse dit keer: 'It takes two to tango', ongelóóóóóófelijk wat een gek!!!

Wie begon er ook alweer in die hele Oekraïne crisis? Welk paard hinnikte en galoppeerde er toen ook alweer? Oh ja, de VS, die de Oekraïense oppositie al een paar jaar met 4 miljard dollar oppepte om het niet direct westers gezinde regime van Janoekovytsj in Oekraïne, omver te werpen, maar daar lullen we liever niet over in het westen...... En dan lul ik niet eens over de pogingen van het westen het NAVO bondgenootschap zover mogelijk richting Moskou 'op te laten rukken en zo dicht mogelijk op de 'Russische lippen' raketten te plaatsen........... Wat gebeurde er ook alweer in 1962, tijdens de Cuba crisis? Oh ja, Rusland wilde toen de VS met gelijke munt terugbetalen, door aan hun grens kernraketten te plaatsen*, zoals de VS dat in Europa deed aan de Sovjet grenzen, gelukkig zat er toen een Rus met verstand aan de knoppen, anders was dit nooit geschreven!

En Timmermans? Is er iemand de een staljongen nodig heeft voor haar/zijn paarden?

*En tegelijkertijd de VS te weerhouden, nog eens een poging tot inval te laten ondernemen op Cuba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten