Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 17 mei 2014

Annie Schreijer-Pierik wil niet naar de EU uit eigenbelang........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De vreselijke CDA nitwit Schreijer-Pierik was gistermorgen op Radio1 te horen (rond 7.17 u.). De ongelofelijke hufter-verslaggever Marc-Robin Visscher was te gast op haar agrarisch- en vleesvarkensbedrijf, om eens lekker reclame voor de trut te maken. Ze staat op een onverkiesbare CDA plek voor de EU verkiezingen, maar ze mikt op genoeg stemmen, voor een 'voorkeurszetel'. En nee ze wil niet naar de EU uit eigen belang, hoewel ze wel wil, dat de EU landbouwsubsidies blijven bestaan (en het liefst voor Nederland nog worden verhoogd)........... Maar liefst 38% van de EU subsidies gaan naar de boeren, en dat wil ze ook na 2020 behouden. Tachtig procent van de EU wetgeving heeft betrekking op de boerderij....... Nee, dus hoe kom je erbij, dat ze uit eigenbelang naar het EU parlement wil, dan spreek ik nog niet over de waanzinnig hoge vergoeding voor de gekozenen in dat parlement..... ha! ha! ha! ha! ha! Ze heeft CDA klompen staan, die zijn ludiek en dat betekent dat ik voor de landbouw wil opkomen, die 'nationale koppen' bedreigen hier veel boerderijen, dat betekent natuur tegen landbouw?!? Ze bedoelde waarschijnlijk het omzetten van landbouwgronden in natuurgebied...... Het woord oorlog viel tijdens het gesprek nog eens een paar keer, boeren zijn nodig in tijd van oorlog, om het volk van voedsel te voorzien..... tegen inlevering van uw geld en sieraden, wel te verstaan!!!

Het belang van Europa voor Schreijer-Pierik, laat zich het mooist zien in een uitspraak, die ze tijdens het gesprek deed: "Europa is best belangrijk......."ha! ha! ha! ha! ha!

Trouwens, vreemd dat al de politici spreken over Europa, daar waar ze het zouden moeten hebben over de EU, het lijkt de VS wel, dat men aanduidt met Amerika, terwijl Amerika bestaat uit Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten