Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 15 mei 2014

Kabinet stimuleert vuurwerkaankoop via het internet!

Vanmorgen werd bekend gemaakt, dat de verkoop van vuurwerk, met één dag wordt verkort tot twee dagen en dat vuurwerk afsteken, alleen is toegestaan vanaf 18.00 u. oudejaarsavond tot 02.00 u. nieuwjaarsnacht. Een maatregel die zo waardeloos is, dat deze niets zal verbeteren op de huidige situatie. Het is nu al zo, dat zelfs voor de verkoop van start gaat, er flink veel vuurwerk wordt afgestoken, op de dag dat de verkoop van start gaat, geeft deze overlast nog eens een verdubbeling te zien, uh horen (en te ruiken). De verkoop terugbrengen naar 2 dagen, is een fikse duw in de rug van de internetleveranciers uit Oost-Europa, die ook veel illegaal vuurwerk verkopen, buiten dat dit vuurwerk niet gecontroleerd is op Nederlandse veiligheidseisen.......

Tijdens oud en nieuw gaat er zoveel troep de lucht in, dat deze uitstoot al in begin 90er jaren, de jaarlijkse uitstoot van de Hoogovens overtrof...... Je kan tijdens dit vuurwerk afsteken, zwaar kankerverwekkende stoffen als strontium in de lucht meten...... Politici die vinden dat het vuurwerk afsteken door particulieren op de voorgestelde manier door mag gaan, zijn verantwoordelijk voor alle gezondheidsklachten, die dit vuurwerk teweegbrengt, maar ook voor de schade die vuurwerk aanricht in het milieu en aan straatmeubilair......

Er is maar 1 oplossing: alle vuurwerk voor particulieren verbieden, niemand zou de vrijheid mogen hebben, een anders gezondheid te schaden, met dit 'volksgebruik'. Dat is ook zo'n drogreden, het zou een traditie zijn, nou wel een traditie, die vanaf de 60er jaren ingang vond...... ha! ha! ha! ha! ha!

En maar zeiken over meeroken..........

3 opmerkingen:

  1. IK HOOP DAT JE KANKER KRIJGT!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop dat je KANKER krijgt en doodgaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geachte Anoniem,

    dank voor uw opbouwende reactie en dat u de moed had, dit onder eigen naam te doen! Jammer, dat uw eerste boodschap, niet de 'volledige' tekst bevatte, maar gelukkig had u de moed, nog een reactie na te sturen, bravo!

    Ik neem aan dat u een vuurwerkfanaat bent, de kans dat u tijdens het vuurwerk afsteken, zwaar kankerverwekkende stoffen binnenkrijgt, is 100%. Ligt het alleen nog aan uw gestel, of u snel daadwerkelijk kanker ontwikkelt, of in het geheel niet. Mocht u (of één uw geliefden, die getuige zijn van het geweldige vuurwerk afsteken, dat u doet) toch kanker ontwikkelen, dan wens ik u veel sterkte en hoop ik voor u, dat de artsen u goed kunnen helpen en de kanker lang onder de duim weten te houden, uiteraard wens ik u zo min mogelijk pijn.

    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen