Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 28 mei 2014

NAVO ziet duizenden vertrekkende Russische militairen aan de grens met Oekraïne......

Waarschijnlijk is men bij de NAVO bang, dat men er achter zal komen, dat de 40.000 Russische militairen, die volgens de NAVO voor de grens met Oekraïne zouden staan, berusten op een kulverhaal. Dus meldde een anonieme generaal (ha! ha! ha! ha! ha! ha!) dat de NAVO ziet, dat er duizenden Russische troepen worden teruggetrokken van deze grens. De NAVO ziet de koude oorlog graag terugkeren, dat is namelijk goed voor flink hogere budgetten (bovendien is dat goed voor het militair-industrieel complex), daarom meldde dezelfde anonieme generaal, dat er nog wel tienduizenden troepen achterblijven, bij deze grens en dat Rusland alsnog binnen de kortste keren het land onder de voet kan lopen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Dus er waren 40.000 militairen volgens de NAVO, daarvan worden duizenden troepen teruggetrokken, waar vervolgens nog tienduizenden troepen achterblijven.......... ha! ha! ha! ha!

De NAVO, u weet wel het orgaan, waar het een wonder is, als daar de waarheid wordt gesproken!!!

Een deel van dit bericht, inclusief het woord 'troepen', komen letterlijk uit het BNR nieuwsbericht van 12.30 u. vanmiddag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten