Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 mei 2014

Prostitutie goed geregeld in Nederland.......

Vanmorgen op Radio1 (voor 8.30 u.) aandacht voor een landelijke politieactie tegen gedwongen prostitutie. Bij de inleiding van dit onderwerp, stelde de verslaggever dat de 'gewone prostitutie' goed geregeld is in Nederland......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat hebben we gemerkt de laatste jaren, zelfs gedwongen prostitutie achter de 'legale ramen' en het op grote schaal sluiten van ramen, zodat vele prostituees gedwongen werden hun werk in de illegaliteit voort te zetten..........

Tijdens dit onderwerp werd nog gesteld, dat de prostituees niets hoefden te vrezen van de politie....... Nee hoe kom je erbij, als ze illegaal zijn, mogen ze nog net getuigen tegen de pooier, als die al gepakt wordt, waarna ze uitgezet worden en in het land van herkomst weer in handen vallen van het tuig, dat deze meisjes/vrouwen op transport zet naar.......... Nederland!!!
Ook tijdens deze actie werden amper pooiers gepakt, zo liet men weten......

Het wordt de hoogste tijd, dat hoerenlopen wordt verboden, pak deze figuren en niet de prostituees! Met prostitutie wordt altijd de misdaad gestimuleerd, dat is anno 2014 meer dan duidelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten