Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 12 mei 2014

Muzikaal recept voor vrijspraak van Joke Kaviaar en eindelijk een humane behandeling van vluchtelingen, die nooit weer vastgezet mogen worden, alleen omdat ze bestaan.......

Een nieuwe dag, een nieuw geneeskrachtig recept, al is dat zeker geen regel. Gebruik de recepten van blogdruïde en -dokter Pisser om je geest te verruimen, je dag op te vrolijken, of gewoon lekker op weg te dromen, zie maar het is jouw dag! Help dr. P in zijn streven, de wereld te ontdoen van egoïsme, onverschilligheid, hebberigheid, machtswellust en het uiterst gevaarlijke neoliberalisme, dat onze wereld in hoog tempo naar god helpt! Maar neem ook de manier waarop de grote partijen vluchtelingen denken te kunnen behandelen (als stront!), omdat Joke Kaviaar zich daar in woord tegen verzette, werd ze veroordeeld tot 4 maanden cel!!!

Dr. P begint deze dag met John Lennon & Yoko Ono en het album 'Double Fantasy', één van de vele mooie albums van dit stel, wel af en toe te zoet, maar een kniesoor die daar over valt, mooi!!! Lucos Bravos Primeros heeft de collectie van dr. P uitgebreid met een een posthuum album vam de grootste gitaargod van de poprock muziek, Jimi Hendrix en 'Valleys Of Neptune' (niet het hele album, 'even' zoeken dus...)n, een prachtig album, met voor mij (AP) een paar nieuwe opnames en mooie alternatieve versies van bekende Hendrix nummers, sterk!!!!! Door met iets geheel anders nu: The Residents (dus zelf zoeken mensen) en 'Our Tired, Our Poor, Our Huddled Masses', het vierde en laatste deel 'Roosevelt' (History Mystery'), waanzinnig mooie alternatieve muziek, psychedelisch van a tot z, een dada achtige benadering van rock & roll, blues, jazz, klassiek en pop, meer dan groots!!!!! Zag de band pas geleden, jezus mensen, onvoorstelbaar goed!!!!! Lucos Bravos Primeros vergezelde mij, hij heeft beloofd een recensie met foto's te maken voor dit blog! Door met nog een album, dat via zijn hand het daglicht zag bij dr. P: Porcupine Tree met 'All Recurring' (een e.p.) en deel 2 van hun album 'Signify' (Sony heeft lopen kloten, dus moeilijk iets van te vinden, dit zijn wat nummers van het eerste deel), krankzinnig mooie folkrock, rock en uiterst psychedelisch!!!!! We blijven in dezelfde sfeer met The Animal Collective en 'Campfire Songs' (het grootste deel is te vinden via deze YT pagina) psychedelische folkrock, rock, jazzrock en andere alternatieve shit van grote hoogte!!!!! Tot slot Moodorama met 'Music For Collapsing People' (even doorzoeken op de YT pagina), schitterende elektronica,uiterst psychedelische triphop, jazzrock, drum 'n bass!!!!!
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten