Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 28 mei 2014

Van Bommel vindt dat we het permanent moeten hebben over de mensenrechten in Saoedi-Arabië, alleen is de 'timing' nu ongelukkig...... ha! ha! ha! ha! ha!

Amnesty pleitte vandaag voor het aankaarten van de mensenrechtenschendingen in Saoedi-Arabië, door PvdA onbenul Timmermans, als hij met de pet in de hand, daar z'n excuses gaat maken voor het gedrag van de valswitte haatzaaier Wilders. Het lopende geslachtsdeel van de SP, van Bommel, liet vanmorgen bij BNR weten (na 9.10 u.), dat het nu niet de juiste 'timing' is, dit aan te kaarten in Saoedi-Arabië....... De handel met Saoedi-Arabië is nu belangrijker, er is nu een acute noodzaak de boel te herstellen (hij bedoelde hier de handelsbetrekkingen veilig stellen). Dat dit een zwaar foute uitspraak is voor een SP politicus, bewees van Bommel daarna, door te zeggen, dat wat hem betreft, de mensenrechten (-schendingen) wel permanent aan de kaak moeten worden gesteld in Saoedi-Arabië......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus de mensenrechtenschendingen moeten permanent aan de kaak worden gesteld, maar dat permanent geldt nu even niet....... ha! ha! ha! ha! ha! Van Bommel maakte nog een lekker manke vergelijking: als een Nederlander in het buitenland ter dood wordt veroordeeld en een diplomaat probeert de regering van dat land te bewegen, de doodstraf niet uit te voeren, ga je niet tegelijkertijd over de mensenrechten beginnen........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus een ter dood veroordeelde is van hetzelfde belang, als de handelsbetrekkingen met een land, waar de eenvoudige arbeiders als slaven behandeld mogen worden (ook door Nederlandse bedrijven), een land waar de vrouw als een tweederangs burger wordt behandeld, een land waar je voor futiliteiten een barbaarse straf moet ondergaan, of zelfs de meest barbaarse van alle straffen, de doodstraf opgelegd kan krijgen......... Hé van Bommel, ben je nou helemaal gek geworden?!!

Timmermans moest ook nog wat kraaien in de microfoon, dus herhaalde hij zijn woorden nog eens, dat door Nederland al jaren een mensenrechtendialoog wordt gevoerd, met het dictatoriale bewind in Saoedi-Arabië en dat heeft al resultaten opgeleverd, aldus de disfunctionerend minister. Niemand die deze zak vraagt, om even met voorbeelden van de resultaten te komen en of er bewijs is voor de bewering, dat dit te danken zou zijn aan Nederland, waarom de BNR verslaggever dat niet deed, is logisch, immers Telegrof afgeleiden hebben maar één ideaal, zo veel mogelijk verdienen, dondert niet hoe ........ Intussen is wel duidelijk, dat ondanks die 'geweldige dialoog' Nederlandse bedrijven als Ballast Nedam bouwprojecten opleveren, projecten die werden gerealiseerd met arbeiders uit bijvoorbeeld Bangladesh, die daar als slaven worden behandeld......
In feite staat Timmermans keihard te liegen en stelt daarbij dat de 'mensenrechtendialogen' worden doorkruist met de 'stickeruitlatingen' van Wilders!!!

Zie ook: 'Saoedi-Arabië: atheïsme is terrorisme, reken maar dat ook nu de Nederlandse handelsbetrekkingen met dit land hartelijk zullen blijven........'

       En: 'Saoedi-Arabië: hoor van Baalen en Timmermans hypocriete praatjes afsteken'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten