Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 mei 2014

Pechtold: 'Nederland heeft overtuigend voor Europa gekozen............' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

D666 welgestelde en volksverlakker de luxe, Pechtold heeft voor de laatste toevoeging: 'volksverlakker', nog eens ten overvloede bewezen, hoe 'groots' hij in 'die tak van sport' is: na de verkiezingen van gisteren, met een opkomst percentage van 37% (!!!!!), durfde de gesel van de onderlaag te stellen, dat Nederland overtuigend heeft gekozen voor Europa.......
Dus iets meer dan een derde van de Nederlanders ging naar de stembus, dat met name de EU voorstanders naar de stembus zouden gaan, was allang duidelijk. Moet je nagaan, tussen die 37% (nogmaals: iets meer dan een derde van de stemgerechtigden), zit dus alsnog een aardig deel EU sceptici, dan durven zeggen, dat Nederland overtuigend heeft gekozen voor Europa, is niet alleen volksverlakkerij, maar ook een heel vette, kwaadwillende leugen. Immers, er zullen genoeg dombo's zijn, die denken, dat wanneer het grootste deel van de Nederlanders voor de EU is, zij hun mening nodig moeten aanpassen......... Goed beschouwd, kan je ervan uitgaan, dat van de voorstanders voor de EU, minstens 85% naar de stembus ging, zo beschouwd kan je dus heel wat geloofwaardiger stellen, dat het grootste deel van de Nederlanders, met dit opkomstpercentage, voor ruim meer dan tweederde tegen de EU is!!!!

De zwaar wanpresterend VVD premier Rutte deed er nog een schep bovenop, hij durfde ronduit te stellen, dat meer dan tweederde van de Nederlanders voor de EU is......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten