Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 27 mei 2014

Van Hijum wil geen verruiming van het kinderpardon

CDA hufter van Hijum heeft goed begrepen wat Jezus bedoelde met de uitspraak: "laat de kinderen tot mij komen". Daarom liet deze schoft vandaag weten, dat hij tegen een verruiming van het kinderpardon is, dat zou jezus immers ook gewild hebben........... Een verruiming zou een aanzuigende werking hebben, zo liet hij uitgebreid weten, daar is nooit een greintje bewijs voor gevonden, maar het grootste deel van de Nederlanders, bij wie het haatzaaien tegen vluchtelingen zeer vruchtbaar is, slikken dit als zoete koek en ja, daar gaat het uiteindelijk om, zoveel mogelijk macht verzamelen, door bij het domme deel van Nederland haat te zaaien tegen minderheden.....
Als je tegenwoordig stemt op het CDA, moet je eigenlijk anti-religieus zijn, dat bewijzen de bewindslieden van het CDA keer op keer.

De schoft van Hijum durfde vorig jaar nog een grote bek op te zetten, over het uitzetten van een doodziek Georgisch meisje en haar ouders naar Polen. Waarom van Hijum dat toen deed, terwijl dat ingaat tegen zijn overtuiging? Simpel, omdat datzelfde domme deel van de bevolking wakker was geworden en dit uitzetten echt te ver vond gaan!!!

Zie ook: 'Kinderpardon? 'Gelukkig' hebben we geen compassie met kinderen in dit land........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten