Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 28 mei 2014

UWV zorgt potverdikke voor een zwartboek, met uiterst onbeschofte behandeling van haar klanten..... Hans 'wat nu?' Böhm opletten graag!

Gisteren verscheen er een zwartboek over het UWV, dat aan de Tweede kamer werd aangeboden. Net als bij de politie, is het nu van belang voor UWV medewerkers zoveel mogelijk boetes uit te delen. Dit vanwege het 'grote aantal fraudegevallen' (vergeleken met de gigantische fraude gepleegd door welgestelden en ondernemers, valt deze volkomen in het niet). Boetes voor bijvoorbeeld een verkeerd ingevuld formulier! Gistermorgen was hier aandacht voor op Radio1, SP'er Sadet Karabulut gaf wat voorbeelden, die in het zwartboek te vinden zijn*.

Hé Hans Böhm, dat is nog eens wat anders, dan de walgelijke reclames, die jij voor het UWV hebt gemaakt. Nu zal jij als 'vip' wel met zijden handschoenen worden aangepakt, mocht jij je ooit bij het UWV moeten melden, maar van jouw lulpraatjes in die klotereclames, wordt met dit zwartboek gehakt gemaakt!!!

*Hier de link naar dit programma, voor het begin van dit onderwerp, even 'doorschuiven' naar 7.24 min.

Zie ook: 'Hans Böhm en zijn potverdikke UWV spotjes'

2 opmerkingen:

  1. Er is nog hoop beste Azijnpisser: Dhr. Böhm gaat alle klachten over het UWV persoonlijk doorgeven en hoopt oprecht op verbetering voor de toekomst! Wsl. gelooft hij ook in Roodkapje en de boze wolf; worldpeace, en in drollen die naar bloemetjes ruiken ;P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie. Zie wat het doorzenden van klachten betreft, ook mijn bericht van gisteren, waarin ik een reactie van een lezer plaatste. Wat betreft het 'geloof' van Böhm, denk ik, dat u het bij het rechte eind hebt... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

    BeantwoordenVerwijderen