Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 mei 2014

Kool en zijn aso profielen.......

Zijne PvdA kwaadaardigheid Kool was woensdagmiddag te gast op Radio1 (na 15.00 u.), waar de schoft driftig vertelde over zijn nieuwste aso initiatief: profielen aanmaken van bijstandsgerechtigden. En nee ik peur niet in iemands privéleven, of ga dat helemaal uitspitten, aldus de hufter, nee, dat doet Kool pas, als hij een profiel heeft opgemaakt...... ha! ha! ha! ha! ha!

'Als iemand aan het loket komt (bijstandsloket) zeg ik al 7 jaar, gefeliciteerd, u heeft een baan!' aldus de volksverlakker. Ja en wat voor baan: straatvegen, plantsoenwerk, of werk in een kringloopwinkel, werk waar vroeger reguliere banen te vinden waren, nu mag je daar voor een appel en een ei kutwerk doen, ordinaire werkverschaffing, waar ooit de eerste man van de PvdA, volksverlakker Drees na de oorlog beloofde, dat dit nooit weer terug zou komen...... Kool doet net of de banen voor het oprapen liggen, meer dan 1 miljoen werklozen (de echte cijfers) en amper 100.000 vacatures, die er altijd zullen zijn, met het huidig aantal banen.

Het wordt de hoogste tijd, dat al de huidige en oud PvdA politici, uit de lokale politiek als Kool en zijn maatjes Norder uit Den Haag, Florijn uit Rotterdam en vooral niet te vergeten de landelijk- en EU collega's, eens goed onder de stafrechtelijke loep worden gelegd, eens kijken tot hoever de corruptie de lokale-, landelijke- en EU politiek heeft geïnfecteerd, een onderzoek waarbij niet alleen de bankrekening in Nederland goed wordt gecontroleerd, ook de eventuele buitenlandse, maar waar ook het lobbyen voor bedrijven dient te worden onderzocht en of dit geteisem aandelen heeft en in welke bedrijven. Natuurlijk moet dan niet vergeten worden, eens te kijken of de bezittingen van dit tuig in verhouding zijn, met hun inkomen!
Lekker peuren in hun privéleven dus!!!

Moet je nagaan, Kool had allang weg moeten zijn, maar het nieuwe college in Den Haag is nog niet geïnstalleerd, dus gaat hij gewoon door met z'n gore streken....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten