Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 28 mei 2014

Bijstandsaanvragen gestegen, dat is normaal volgens het CBS......

Het cijfergoochelinstituut van de overheid, het CBS, maakte vanmorgen middels woordvoerder van Mulligen bekend, dat de bijstandsaanvragen zijn gestegen, dit is volgens de CBS tovenaar te danken aan het feit, dat jongeren meestal geen recht op WW hebben en dus meteen op de bijstand zijn aangewezen. Wat deze volksverlakker er niet bij vertelde, is dat veel jongeren zelfs geen recht op bijstand hebben, daar ze nog bij hun ouders wonen, of als hun partner € 0,10 teveel verdient.......... Deze jongeren worden, net als de volwassenen in dezelfde situatie, niet als werkloos meegerekend, zodat de cijfers er nog 'redelijk' bij staan, gevolg: er zijn niet zo'n 700.000 werklozen, maar tegen de 1,2 miljoen!!!

Hoe e.e.a. zich verhoudt tot alle halleluja verhalen over de zogenaamd overwonnen crisis? Simpel: van Mulligen wees nog eens op het belachelijke verhaal, dat de werkloosheid nu eenmaal achterloopt bij een herstellende economie......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Rutte vindt het erg als je in de bijstand zit, vandaar dat hij u nog verder uitknijpt, dan ooit voor mogelijk gehouden, althans gerekend vanaf begin 70er jaren.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten