Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 17 mei 2014

Joost Eerdmans laat zijn 'talenten' weer eens goed zien........ ha! ha! ha! ha! ha!

Leefbaar Rotterdam heeft de verkiezingen nog niet gewonnen, of, zoals verwacht, de stront is weer aan de knikker binnen de partij. Ingeborg Hoogeveld werd door de partij voorgedragen als wethouder. Donderdagavond vond de installatie plaats van de voorgedragen leden, maar op de valreep stemden zelfs 6 Leefbaar leden, tegen de aanstelling van Hoogeveld. Dit vanwege dreigende belangenverstrengeling, zo stelde ook Leefbaar hufter Ronald Schneider, die vervolgens de plek innam van Hoogeveld......... Over belangenverstrengeling en belangenbehartiging van en door Schneider gesproken....... ha! ha! ha! ha! ha!

Eerdmans stelde, dat als er geen draagvlak is voor een wethouder, je geen wethouder moet worden, dat is niet werkbaar. Ook liet hij weten, dat hij in democratie gelooft, m.a.w. dit is de democratie in de praktijk....... Een goede partijleider had deze kandidaat van te voren al afgewezen. Weer gaat de over een enorme hondendrol getilde hufter Eerdmans voluit op z'n bek!!!

Overigens volkomen terecht dat Hoogeveld niet werd geïnstalleerd, zij is de vriendin van oud-Leefbaar hufter en wethouder Marco Pastors, die altijd zo'n hekel had aan politieke benoemingen, maar zich nu via eenzelfde benoeming, helemaal scheel verdient, t.l.v. de belastingbetaler wel te verstaan.....

'Het moet niet gekker worden in dit land', vind je ook niet Eerdmans?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten