Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 27 mei 2014

'Comazuipen' weer in het nieuws....... Zandzakken voor de deur!

Vanmorgen liet van Dalen, van STAP (Stichting Alcohol Preventie) weten, dat het 'comazuipen' maar niet afneemt, maar dat de doorvoering van het verbod op alcohol drinken tot 18 jaar, uiteindelijk wel z'n 'vruchten' zal afwerpen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Zolang men 'alcohol' niet als harddrug wil zien, zal het zuipen dat jongeren doen, doorgaan. De meer dan belachelijke actie 'NIX18', heeft een lieve belastingduit gekost, maar heeft totaal geen nut, precies zoals te verwachten was. Er mag gewoon reclame voor alcohol gemaakt worden, terwijl alcohol een zwaar verslavende harddrug is, die de maatschappij en het individu, zowel letterlijk als figuurlijk verreweg de meeste schade toebrengt. Let u voor de gein maar eens op, nu met het hysterische WK voetbal voor de deur, je ziet mensen in alcoholreclames veel 'lol' hebben, waar de toevoeging volgt: geen 18? NIX...... Dat moet je nodig laten zien aan pubers, de reactie van die pubers laat zich raden: schijt aan de bevoogding en zuipen maar!!

Deze slappe houding, zorgt ervoor dat alcohol een probleemdrug voor jongeren zal blijven. Vanmiddag op Radio1 ( 14.00 u.) werd deze houding nog eens verwoord door ChristenUnie flapdrol Voordewind. Deze Voordewind was trots, dat hij er mede verantwoordelijk voor is, dat alcoholreclames pas vanaf 21.00 u. vertoond mogen worden op tv. Daar wil hij nu 10 of 11 uur 's avonds van maken....... ha! ha! ha! ha! ha! Dus Voordewind denkt dat kinderen van 15, 16 en 17 jaar voor 22.00 u. in bed liggen, met de tv op zwart....... ha! ha! ha! ha! Jezus wat een dwaas, bovendien waarom pleit hij niet voor een totaalverbod op reclame, de schade door alcohol, niet alleen bij jongeren, is gigantisch! Zelfs Voordewind durft alcohol geen harddrug te noemen, hij zal zelf wel een glas lusten en wil niet als harddrugsgebruiker te boek staan..... ha! ha! ha! ha! ha!

Overigens wordt er behoorlijk hysterisch gedaan over dat 'comazuipen', in de jaren 60 en 70 werd er ook flink gezopen door de jeugd, die sliepen hun roes uit en hadden dan een spijker in hun kop, geen hond werd afgevoerd naar het ziekenhuis, sterker: de politie sloot bij aantreffen van een gevloerde 'comazuiper' op straat, zulke jongeren een nacht op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten