Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 26 mei 2014

Muzikaal recept tegen oorlogshitsers, die proberen met de toestand in (Oost-) Oekraïne, een nieuwe koude oorlog te starten

Een nieuw geneeskrachtig recept, van vreemde vogel, blogdokter en druïde P. Pisser, recepten waarmee hij de wereld een andere draai wil geven, niet letterlijk natuurlijk (ha! ha! ha!). Een wereld, waar geluk voor mens en dier en de zorg voor onze aarde voorop staat. Via geestverruiming probeert de dr. de mensheid te ontdoen, van de blinddoek die zij dragen. Een blinddoek die hen het zicht ontneemt, op wat er werkelijk gebeurt, niets om bang van te zijn, er zijn hele volksstammen die begrijpen dat we snel actie moeten ondernemen, zoals de onlangs veel te vroeg overleden Wubbo Ockels, me dunkt niet de minste! Verruim je geest met muziek, muziek is geneeskrachtig en als je geniet van muziek, is hetzelfde deel van je hersenen actief, als tijdens een orgasme. Als je daarnaast nog iets anders wil gebruiken, ga je gang, maar nodig is het niet!

Voorgerecht deze vandaagdag Dvorak en zijn 9de Symfonie 'From The New World' in het geval van dr. P is dat het Berlin Symphony Orchestra, maar die in de link is ook goed. Grootse muziek, om je hersenen te ontdoen van onnodige ballast, prachtig!!!!! Dr. P houdt nog wel eens van 'de grap', om iets totaal anders na elkaar te programmeren, zoals nu: Timber en 'Parts and Labor'(kan er zo snel niets van vinden op YouTube), experimentele folkrock, punkrock, jazz, of in de mix, maar altijd met een psychedelische ondertoon, sterk!!!!! The The neemt over met 'Soul Mining', legendarische, machtige, gespeeste soulrockerdiebrokpop van het genie Matt Johnson, waanzinnig mooi!!!!! Dan Jónsi (van Sigur Rós) en 'Go' (met mooie foto's),  uiterst sterke psychedelische poprock van deze grootmeester uit IJsland!!!!! We blijven nog even in het hoge noorden van Europa met Röyksopp met het album 'Junior', schitterende psychedelische elektro, genieten mensen! Voorhoofdgerecht: Grimes en 'Halfax' grootse magische muziek, van deze vrouwelijke Canadese geniale duizendpoot, muziek zo glad als zijde, geweldig!!!!! Over zo glad als zijde gesproken: tot slot het hoofdgerecht Goldfrapp en 'Tales Of Us' de psychedelische glamrock is voor 't grootste deel afwezig, wat overblijft is een waanzinnig mooi album, geserveerd op een dik  psychedelisch bed!!!!!
Veel plezier!

BRIP! BRIP! BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten