Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 mei 2014

Van Haersma Buma boos op Teulings.... zandzakken voor de deur!

CDA houtenkop van Aersma Buma was gistermorgen te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt. Excuus ik heb niet het hele gesprek beluisterd, ik word schijtziek van die twee, vooral van van Aersma's aangehouden klinkers, zijn ongelofelijk irritant en uiterst infantiel, om niet te zeggen bijzonder lachwekkend, zelf vindt hij dit duidelijk heel interessant klinken..... ha! ha! ha! ha!

Volgens van Aersma, doen 'we' in Europa wat nodig is, maar het gaat wel om andere taken dan in Nederland........ hé dat wist ik niet..... ha! ha! ha! ha! Van Aersma bedoelde, dat hij vindt, dat we geen soevereiniteit moeten afstaan aan de EU, terwijl zijn eigen partij daar schijt aan heeft, zie de leugen over de EU grondwet, toen Balkenende deze ons door de strot duwde..... Als voorbeeld, noemde van Aersma de euro, als een goed ding, dat ons veel heeft gebracht, maar waarmee dus, zijn woorden volgend, onze soevereiniteit niet wordt aangetast....... ha! ha! ha! ha! ha! Alweer een vette leugen, immers de opzet van de euro was, een noodzakelijke politieke eenwording, dus met invoering van de euro, zou het vormen van politieke eenwording, een onontkoombaar noodzaak worden.

Later hoorde ik een stuk terug bij BNR, waarin van Aersma boos reageerde op de uitlating van de voormalig CPB directeur, Teulings, die eerder te kennen gaf* dat de opbrengsten voor Nederland van de euro zwaar overdreven waren. Volgens van Aersma is  dat het failliet van het CPB........ ha! ha! ha! ha! Ja, logisch dat de flapdrol dat zegt, hij heeft namelijk zelf heel wat te verklaren, om niet te zeggen, zijn waardeloze partij, die ons mede die munt door de strot duwde. Alsof de politiek niet allang wist, dat deze gunstige cijfers over de euro, toentertijd expres onder druk van het kabinet werden gepresenteerd, immers het volk werd schijtziek van de euro.......... Vuile hypocriet!!! Natuurlijk hield van Aersma gisteren, zoals meerdere politici (ook die van Teulings eigen partij, de PvdA), bij hoog en laag vol, dat de euro ons zoveel goeds bracht, net als men pleegt te doen, met de waanzinnige 'voordelen' die de EU ons biedt........ Eenzelfde grote leugen!!!!

*Zie: Sofie in 't Veld: 'je moet er niet aan denken, dat we in de EU 28 munten hebben...' 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten