Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 22 mei 2014

Muzikaal recept voor zeggenschap over de door werkenemers zelf opgebrachte pensioengelden, i.p.v. het stelen uit die pot, onder druk en met hulp van de regering

Volg de sessies van blogdokter en -druïde P. Pisser, verruim je geest en maak binnen de kortste keren van je hersenpan een universum, de dr. laat je reizen door ruimte en tijd! Mooie bijkomstigheid: je zal de wereld anders gaan zien, je zal de oneindige schoonheid van de aarde zien en veel van het ecosysteem begrijpen. Wel is de consequentie daarvan, dat je ook zal doorzien, hoe de machthebbers, de grote ondernemers en de politiek (in die volgorde!) onze dierbare aarde in een razend tempo in een grote rokende puinhoop veranderen. Het gevolg daarvan: je zal begrijpen dat er actie moet worden ondernomen, daar de duurzaamheidsleugens zich bijna per uur opstapelen, terwijl er daadwerkelijk niets, of veel te weinig veranderd. Geen nood, er zijn miljoenen mensen als jij, van Zuid-Afrika, tot het hoogste punt van Siberië en van Chili via Azië tot IJsland (mmm, klinkt niet lekker).
Sluit je aan en zie wat je kan doen, om het dolgedraaide gekkenhuis tot stilstand te dwingen en te zorgen dat we eindelijk een humane wereld krijgen! Nog een 'leuk' voorbeeld van onmenselijkheid en uiterst onbeschoft gedrag: PvdA kuttekoppen (klink toch beter dan kuttenkoppen) Klijnsma en Bussemaker gaven het kinderfonds een fooi, voor de meer dan 320.000 kinderen,. die hier in armoede leven, geld dat ze eerst in veelvoud de ouders van die kinderen afhandig maakten!!!

Jimmy Smith bijt de spits af, met het album uit 1957: 'The Sounds Of Jimmy Smith', grootse jazz op het grommende orgel, de hammond god laat nog eens horen hoe het moet!!!!! Curved Air neemt over met Phantasmagoria, een machtig mooi album van een psychedelische folkrock, symfrock band, die veel te weinig erkenning kreeg, een machtig album!!!!! Behoorlijk drastisch de volgende keus van de dr., maar na even luisteren snap je't wel: Siouxsie And The Banshees en 'The Scream', één van de vele mooie albums van deze grootse zangeres en haar geweldige band, uit de begintijd, prachtige psychedelische waverock!!!!! Kijk en daar sluit Moloko weer schitterend op aan, het album 'Do You Like My Tight Sweater', van deze legendarische psychedelische poprock band!!!!! Nog zo één: Goldfrapp en 'Head First', onnodig te zeggen,dat dit fabulotastisch goed is!!!!! Tot slot de geweldige zangeres, Natacha Atlas en 'Halim' (een paar nummers, ze zit als een broedse kip op haar muziek, maar met even zoeken, moet je het hele album kunnen vinden op YouTube), een uiterst opzwepend psychedelisch album van deze voormalige zangeres van Trance Global Underground, geheel in Noord-Afrikaanse Atlas stijl, maar toch door de TGU wereldcomputer getrokken, prachtig!!!!!
Tot de volgende sessie, of de vorige, zie maar en veel plezier!

BRAPHABDIEBRAHAPZIEDAPBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten