Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 26 mei 2014

Derk Sauer met een ongezouten, 'onafhankelijke' mening over de situatie in (Oost-)Oekraïne.......

Vanmiddag rond 12.10 u., was Derk Sauer, de 'Neder-Russische' mediamiljonair te horen bij BNR. Geheel 'onafhankelijk' verklaarde hij, dat men in Rusland lijdt aan hysterie en men het volk lulpraatjes verkoopt aangaande Oekraïne, zo zou men zeggen, dat de fascisten in feite de macht hebben overgenomen in dat land. Dat is volgens Sauer natuurlijk je reinste flauwekul........ Oh, is dat zo meneer Sauer, was u tijdens de omwenteling in Oekraïne en heeft u toen de fascisten tekeer zien gaan, ook na de omwenteling, toen ze het parlement controleerden? Overigens een situatie die als ik het goed heb begrepen, tot op de dag van vandaag voortduurt. En heeft u ook de documenten gezien en getuigenissen gehoord, waarin wordt aangetoond, dat de VS de laatste jaren 4 miljard dollar hebben geïnvesteerd in deze coup?

En meneer Sauer, wat vindt u van het gedrag van de NAVO, die steeds verder richting Moskou opkruipt, volkomen tegen de afspraak met Rusland in? Vindt u ook niet, dat de NAVO Rusland daarmee schoffeert en dan met het lamlendige excuus komt, dat de nieuwe EU landen zelf vragen om het NAVO lidmaatschap? Terwijl de NAVO wel degelijk actief lobbyt voor haar lidmaatschap, bij nieuwe Oost-Europese landen......... Meneer Sauer, u wilt toch niet zeggen, dat men bij de NAVO niet liever vandaag dan morgen, een nieuwe koude oorlog wil hebben?

Meneer Sauer ik vind u een sufferd en ik snap niet, waarom u dergelijke nonsens durft te uiten. Oh ja, meneer Sauer, ik ben allesbehalve een 'fan' van Putin, maar het blijft altijd handig, de zaken in het juiste perspectief te zien. Laten we bovendien eerlijk zijn over het westen en dan met name over de VS: dit land is lekker bezig op gebied van oorlogsvoering, het opjutten van oppositie partijen, in VS onwelgevallige regeringen, om nog maar te zwijgen over alle standrechtelijke executies, op buitenlands grondgebied, middels drones en de 'bijkomende schade', lees: niet alleen verdachten, maar ook volkomen onschuldige mensen. Met andere woorden: de VS speelt een gevaarlijk spel, met oorlog als grootste risico, daar heeft het militair-industrieel complex in de VS (en EU) het grootste belang bij............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten