Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 25 mei 2014

Tijn sadée en Oekraïne, een 'onafhankelijke' radioreportage.........

Afgelopen vrijdag schreef ik een bericht waarin Tijn Sadée een hoofdrol speelde*. Ik kende deze 'deskundige journalist' niet, dus ik zocht even op Google, één van de eerste berichten, betrof een 'radio documentaire' van zijn hand, uitgezonden in Bureau Buitenland van de VPRO (gepresenteerd door namaakjournalist, overheids kontenlikker en blufkont de luxe Chris Kijne). Een volkomen gekleurd verslag uit Brussel, daar schijnt deze flapdrol vaak te zitten en uit Oekraïne. Gelukkig had hij wat opnamen met 'fluitende' kogels, dat geluid was genoeg om toe te schrijven aan pro-Russische separatisten........ Terwijl achteraf bleek dat de fascisten de boel provoceerden en op zowel de burgers als de politie schoten. Niets over de 4 miljard, waarmee de VS deze opstand de laatste paar jaar op poten zette, of het steeds verder opkruipen van de NAVO richting Moskou, nee voor Sadée was het duidelijk, de Russen en Putin voorop zijn schuldig...... CDA imbeciel Esther de Lange werd na flink wat gekoekwous van Timmermans,  nog even aan het woord gelaten, volgens de Lange, deden de EU politici op het Majdan plein in Kiev er geen goed aan, daar de burgers van alles te beloven, daar het alleen maar de Russische achterdocht bevestigde, dat m.n. het westen achter die opstand zat.... M.a.w. de trut stelde nog eens, dat de Russen daar eigenlijk gelijk hadden met hun bewering......... Dat bedoelde de Lange natuurlijk niet (ha! ha! ha!), terwijl intussen meer dan duidelijk, welke smerige rol het westen, met de VS aan kop, heeft gespeeld...... Ach niet zo vreemd, als je nagaat dat de zusterpartij van het CDA, het CDU van Merkel, ook al langere tijd geld in de opstand heeft gestoken....... Het viel me overigens alles mee, dat men in dit programma wel de Oekraïners aan het woord liet, die de EU politici helemaal niet vertrouwden, en dat waren er nogal wat, niet één ondervraagde was tevreden over die EU politici..... Dat stelt nog eens extra vragen bij het zogenaamde feit, dat een meerderheid van de bevolking daar pro-westers was of is, iets dat ook in deze uitzending duidelijk wel werd bedoeld...........

Kortom de uitzending van Bureau Buitenland is een 'fraai' staaltje westerse anti-Rusland propaganda, te gebruiken om de koude oorlog nieuw leven in te blazen en daarmee het militair-industrieel complex weer op volle toeren te laten draaien!!!

* Tijn Sadée 'politiek journalist' over de 'macht' van Nederland in de EU, met 26 van de 756 zetels in het EU parlement: als je je, in je eentje, op 1 onderwerp gooit, kan je veel bereiken in de EU......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! U hoort het al, echt een heel 'deskundige en onafhankelijk journalist' die Sadée!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten