Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 30 mei 2014

Overgewicht: eenderde wereldbevolking te zwaar........

Gisteren werd een onderzoek van de Washington Universiteit bekend gemaakt, waaruit bleek, dat eenderde van de wereldbevolking overgewicht heeft. Volgens het onderzoek, dat in het Radio1 nieuws van 8.00 u. werd genoemd, zouden de diverse regeringen te weinig hebben gedaan en veranderden deze cijfers de laatste tientallen jaren niet......
Nee, dat verbaasd mij niets, neem VVD psychopaat Schippers, ze weigert de levensmiddelenindustrie op te leggen dat ze minder zout en geen suiker meer moeten gebruiken (Stevia is een uitstekende suikervervanger, die geen tandbederf geeft, of overgewicht, die zelfs diabetes kan voorkomen en wanneer al aanwezig als ziekte, deze stabiliseert, zoals o.a. uit Japans onderzoek bleek). Nee hare kwaadaardigheid, vindt dat de industrie dat zelf maar moet oplossen, vandaar dat het zoutgehalte, na het nemen van een paar 'u-bochten', door de levensmiddelenindustrie weer toeneemt in (kant en klaar) voedsel.
Ach ja kan haar 't schelen, dat dit ten laste gaat van de Volksgezondheid.... en maar zeiken over de hoge zorgkosten!!!

's Middags op Radio1 aandacht voor 'overgewicht light', dus bij kinderen en alle suiker waar ze mee volgepropt worden, bijvoorbeeld tijdens de avondvierdaagse 'marsen', die weer van start zijn gegaan. Als presentator zat daar o.a. Bas van Werven, je hoorde de schroom bij de gasten, in het begin, van dit onderwerp....... Van Werven is zo dik, dat ze extra brede deuren hebben moeten aanleggen in de studio's ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten