Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 mei 2014

Muzikaal recept voor het eindelijk aanpakken van farmaceuten en fabrikanten van medische apparatuur, die zich scheel verdienen aan zieke mensen!

Weer een uiterst geneeskrachtig muzikaal recept op je virtuele bord, een recept boordevol vitaminen voor de geest, een recept waarmee je de dagelijks opgedane onzin makkelijk kan laten weglopen uit je hersenpan, waarna je met de rest van het recept, je geest kan opladen voor later of morgen, of als jij het morgen leest overmorgen (voor mij dan ha! ha! ha!). Recepten waar de farmaceuten niet aan te pas komen, je weet wel het tuig, dat over de rug van zieken de staatskassen en de portemonnees van patiënten leegzuigen, de patiënten worden daar zelfs dubbel door gepakt: één keer via de belasting en één keer via de zorgpolis...... De recepten van blogdruïde en -dokter P. Pisser vinden gretig aftrek, wereldwijd, doe mee aan de sessies met deze recepten en zie hoe je wereld er anders gaat uitzien. Door de geestverruiming die je zal bereiken, zal je de gore machinaties van politiek en ondernemer feilloos doorzien, tegelijk zal je zien, dat er hele volksstammen zijn, die  zich daartegen verzetten, sluit je aan en zie wat je kan doen!

Vandaag start dr. P met het album 'Shades Of Deep Purple' van...., het eerste album van deze legendarische rockband uit 1968, van wie ik nog steeds de eerste vijf elpees het beste vindt, met 'Fire On The Water' hield ik het voor gezien. 'Shades' is een mooi album, met een paar missers, maar een kniesoor..... !!! Vreemd genoeg sluit Van Der Graaf Generator hier mooi op aan, hier met hun eerste 2 albums: 'The Aerosol Grey Machine' en ' The Least We Can Do Is Wave At Eachother', prachtig werk uit de begintijd, jammer dat het werk zo waardeloos is geproduceerd, tijd voor een echtngoede remix!!!!! Nu zul je wel gaan lachen: The Mighty Lemon Drops, voor de meesten een commercieel bandje uit midden 80er jaren, maar let op, dezemuzikanten, konden ook best mooie muziek maken!! Hier met het album 'Sound' Kan het album zo snel niet vinden, in de link wel aardige muziek van deze band en ja, je mag de paar bagger nummers overslaan, wat overblijft is best sterk!!!
Door met Wendy & Lisa en 'Eroica', net als de vorige albums uiterst psychedelische funkrockpop van deze voormalige Prince bandleden, mooi!!! Het is de hoogste tijd voor Luke Slater en zijn album Wireless, ik weet 't, pas nog gedraaid, maar ik kan de dr. geen ongelijk geven, het sluit mooi aan, een sterk genezende kracht en het is een waanzinnig mooi album!!!!! Hoofdgerecht: Underworld en 'Oblivion With Bells' één van de waanzinnig mooie albums van deze legendarische band, hypnotiserende ritmes op een stevig bed van magische muziek, heerlijk!!!!! Toegerecht: Visionetiks (kan het hierna genoemde album niet vinden, via de link krijg je wel een mooie indruk van de muziek) met 'X-Dimension', schitternde psychedelische elektronica van topniveau, Bach komt ook nog even kijken, krachtig!!!!!
Veel plezier!

BRIKKELBERRIEBRAPZZERDIEZAPDAPBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten