Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 mei 2014

Hans Jaap Melissen op avontuur in de Centraal-Afrikaanse Republiek........ AUW!

Hoorde gistermiddag Hans Jaap Melissen, de mislukte Kuifje van Radio1, weer eens. Of hij er lang was geweest weet ik niet, maar hij vertelde over de Centraal-Afrikaanse Republiek. En verdomd, of de duvel er mee speelde, weer begon meneer over de gevaren die journalisten en hijzelf lopen in de chaos daar. 

De man is echt dom, hij vertelde dat hij een taxichauffeur op de hoek had laten wachten, terwijl hij een religieus gemengd stel bezocht. Dat vond hij wel extra spannend, want ja, als dat bekend wordt, zijn de rapen gaar voor dat stel, de kans op vermoord worden is niet ondenkbaar. Toen hij bij de taxi terugkwam, vroeg de chauffeur, of er in dat huis niet een moslim woonde (volgens Melissen de laatste moslim in de wijk). Hij was zo trots dat hij gezegd had: "Dat weet ik niet......" 

De sufferd had zich op de hoek moeten laten afzetten, om zich daarna van een andere hoek weer te laten ophalen, door een andere taxichauffeur, beter nog: hij had op een neutrale plek met deze mensen moeten afspreken. Immers de chauffeur die hem bracht en op hem wachtte, wist dat hij journalist was en dat hij voor het conflict in zijn land was (een conflict tussen christenen en moslims) en daarover een reportage maakte. Als die chauffeur 1 en 1 kan optellen, zou hij kunnen verwachten, dat er in dat huis inderdaad een moslim te vinden was, zeker omdat hij zelf naar zijn zeggen wist, dat er in de wijk nog een moslim moest zitten.....
Ongelofelijk wat een domme zakkenwasser die Melissen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten