Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 mei 2014

Muzikaal recept voor een onmiddellijk verbod op nertsenfokken, zonder enige schadevergoeding, het nertsenfokgeteisem zou vervolgd moeten worden, wegens het martelen en ombrengen van kleine, weerloze dieren!!!

Je regelmatige portie geneeskrachtige muziek van blogdokter en -druïde Pisser kent weer een nieuwe productie, bij deze..... ha! ha! ha! Verruim je geest met de recepten van dr. P en zie hoe smerig en belachelijk we geregeerd worden door het grootkapitaal, die de door ons gekozen politici voor het overgrote deel aan een lijn hebben, vandaar ook de keiharde opstelling t.o.v. de grote onderlaag van onze bevolking, door het neoliberale kabinet Rutte 2 en het likken van de ondernemers, door datzelfde kabinet. Trouwens best dom van die grote ondernemers, als de grote onderlaag meer zou besteden, dan ze nu doet, zouden veel van die ondernemers daar onmiddellijk van profiteren, maar ja, bij dat soort lui is de logica vaak ver te zoeken. Zie wat dat betreft ook WOI, die dit jaar 100 jaar geleden begon, een op en top handelsoorlog, die door één, of meerdere partijen vroeger of iets later was begonnen, daar kon de Bosnisch-Servische student Gavrilo Princip, niets aan veranderen, hem de schuld van deze oorlog in de schoenen schuiven, is één van de grootste leugens van de vorige eeuw, een ongehoord schandaal, dat tot op de dag van vandaag 'stand houdt.......'

Vandaag begint dr. P met Yes en het derde deel van Yessongs uit 1972, machtig mooi en legendarisch album, al vindt dr. P de drie delen achter elkaar iets te veel van het goede, valt soms wat voor te zeggen (ha! ha! ha!), nogmaals mooi!!!!! Door met Pink Floyd en hun album 'Wish You Were Here', Floyd langzaam richting neergang, nog steeds een fabuleus goed album, net als het Yes album, grootse, psychedelische symfpoprock (zo dat is er ook weer uit). 801 en het album 'Live' neemt over, de legendarische band van Phil Manzanera en Brian Eno met één van de mooiste 'levende albums' uit de 70er jaren, uiterst mooie en strakke psychedelische rock, maar hoe kan het anders, met een band waar zoveel talent inzat, eigenlijk Roxy Music, zonder pleeborstel Bryan Ferry, uiterst sterk medicijn!!!!! Met dank aan en groet voor M. Zag vorige week bij de vervelende lul Jools Holland, Brian Eno en Karl Hyde met een band, godverdomme mensen, dat was weer waanzinnig getripte shit, prachtig!!!!! Beetje vreemd, nu Jethro Tull en het album 'Heavy Horses', Tull op z'n retour, maar ach, een band met goeie, van oorsprong uiterst originele leiding, kan niet echt een slecht album maken!!! Met dank aan en groet voor Tek.
We vervolgen met Orb en 'Orblivion', zoals gewoonlijk een geweldig psychedelisch album van deze heren, groots!!!!! Aansluitend de geweldige psychedelische elektronica van Infected Mushroom met het album 'Classied Mushroom', vaker gebruikt en uiterst geneeskrachtig!!!!! Tot slot Younger Brother en 'Vaccine' en dat kan je dit waanzinnig mooie psychedelische album  rustig noemen, genieten mensen!!!!!
Laat je niet koeioneren, door niemand en veel plezier!

BRAHAPZIEBRAPDIEBROPPERDIEBRIPBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten