Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 mei 2014

Rutte liegt alweer, nu over asielzoekers

Hoorde gistermiddag in het nieuws van 15.00 u. op Radio1, Rutte zeggen, dat we niet de capaciteit hebben, om 1.000 asielzoekers per week op te vangen, overigens een aantal, dat van Teeven komt, dus of dat de waarheid is, is nog maar de vraag, de dikke VVD hobbezak overdrijft immers graag...... Maar wij zouden geen 1.000 asielzoekers per week op kunnen vangen? ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus wij kunnen niet, wat het straatarme Libanon noodgedwongen al tijden doet, en dat voor vluchtelingen, die nu 20% van de bevolking daar uitmaken! Wat nu: Nederland is vol?!! Zijn we verworden tot een ontwikkelingsland? Ik bedoel, ik weet dat het beleid van Rutte desastreus is voor het land, maar een ontwikkelingsland? Dat gaat echt te ver! Een dikke leugen dus!! Maar Rutte ging door en hij zei, dat Teeven er 24 uur per dag mee bezig is, 7 dagen per week....... ha! ha! ha! ha! ha! Die concentratiespanne bezit de onnozelaar niet eens, bovendien, heeft hij voldoende laten zien, niet te kunnen werken, laat staan 7 dagen per week en dat 24 uur per dag, dat houdt niemand vol.
Rutte is zo dom, dat hij hiermee aangeeft, dat het kabinet allang van deze cijfers op de hoogte zou zijn geweest, hoe kan hij anders van 7 dagen per week spreken, terwijl Teeven, dit eergisteren pas bekend maakte?!!!!!!!! In feite zegt Rutte, dat Teeven daar gemiddeld 7 dagen per week, 24 uur per dag mee bezig is geweest........ ha! ha! ha! ha! ha! Of is Rutte gepromoveerd tot orakel...... ha! ha! ha! ha!

Teeven reageerde op de verontwaardiging, die in de Kamer ontstond, daar hij zijn 'tsunami' bericht, aangaande Eritrese vluchtelingen, eerst aan de media meldde, i.p.v. eerst de Kamer in te lichten. Dit deed Teeven, omdat hij dan meteen de maatregelen kon aankondigen, die hij op dit bericht zal nemen.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een volksverlakker, nou zeg maar oplichter, immers als hij eerst de Kamer had ingelicht, had hij met de feiten op tafel moeten komen!!
In feite zaaide Teeven met zijn bericht, nog eens een berg extra haat tegen asielzoekers/vluchtelingen, bij de grote onderbuik van Nederland..........
Dat is staatssecretaris Veiligheid en Justitie, om te janken............

Zie ook: EU lijsttrekkers over Rutte's uitspraak: 'zoveel asielzoekers werkt ontwrichtend......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten