Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 13 mei 2014

Bernard Hammelburg: 'we zijn Oekraïne kwijt'

Vanmorgen bij BNR (na 8.00 u.), de 'buitenlanddeskundige' Hammelburg van dat station. "Ik denk dat we moeten concluderen, dat 'we' Oekraïne kwijt zijn". In zijn onnozelheid zei Hammelburg bijna waar het op staat, alleen is dat 'we' de NAVO, die dacht 'tot de muren' van Moskou op te kunnen rukken!!! Daar waren de VS en Duitsland (CDU) op uit, toen ze de opstand op poten zetten in Oekraïne, de VS financierde dat met 4 miljard dollar de afgelopen jaren........

2 opmerkingen:

  1. Net naar Bernard geluisterd op BNR. Nu over Europa. Bernard Hammelburg is duidelijk een fascist. De opkomst van UKIP werd afgedaan als een partij voor ontevreden mensen.

    Bernard - zogenaamd journalist - gaat volledig voorbij aan feit dat wij onze soevereiniteit afstaan aan door de Europese elite gekozen EU psychopaten. EU is het einde van democratie en het begin van fascisme.

    Dat de London City pro EU leidt bij de 'kritische' journalist Bernard niet tot nadenken. Waarom lopen er duizenden fulltime lobbyisten rond in Brussel, alleen al voor de financiële sector?

    Het soort vragen waar een fascist als Bernard niet bij kan stilstaan. Die heeft het te druk om zijn rol en positie te gebruiken om een bijdrage te leveren aan de samensmelting van overheid en bedrijfsleven m.a.w. fascisme.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Bankier Gehaktdag,

    dank voor jouw reactie, valt niets tegen in te brengen! Als je op het label met zijn naam onder bovenstaand bericht klikt, krijg je nog veel meer bagger te zien, van deze volvette oliebol.
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen