Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 19 mei 2014

Muzikaal recept voor een eerlijke schone wereld, met eerbetoon aan de grote strijder van zo'n wereld, die gisteren veel te vroeg overleed, Wubbo Ockels

Gebruik de uiterst geneeskrachtige recepten van blogdokter en -druïde zeker als je je lamlendig, depri of moedeloos voelt. Met deze recepten, zal je stemming al snel verbeteren, muziek is niet voor niets een uiterst sterk 'geneesmiddel', om niet te zeggen een grote energie versterker. Verruim je geest en zie hoe mooi de wereld is, en hoe belangrijk het is, snel actie te ondernemen, voordat een relatief kleine groep machthebbers (politici, financiële instellingen en grote ondernemers), onze wereld zo hebben verknald, dat er geen redden meer aan is. Sta even stil bij de dood van Wubbo Ockels en zijn niet aflatende strijd, voor een betere wereld. Laat je niet meer koeioneren, door kleinburgerlijke geesten en volksverlakkers, die maar één doel hebben, macht vergaren (en behouden, waarmee ze zichzelf ook nog eens stinkend rijk kunnen maken), daarvoor letterlijk over lijken gaan, en intussen onze wereld, maar zelfs die van hun kinderen onbewoonbaar maken.

Als eerste vandaag: 'Network Illusions' van Michael Duke (kan helaas niets vinden over, of van deze psychedelisch elektronische muzikant), zoals uit het voorgaande al blijkt: schitterende hypnotiserende psychedelische elektro, lekker om je hersenen mee te ontdoen van de opgelopen spam en andere troep, die dagelijks je hersenpan inlopen! mooi!!!! Dr. P gaat in dezelfde stijl door, nu kan je lekker je hersenen opladen met 'Audio-Cynicism' van Steel (alweer kan ik niets vinden, maar mijn tijd is beperkt, dus...), uiterst sterke, soms experimentele dada elektro, genieten mensen!!!!! Door met Julius en 'Greatest Hits' (TOX16) (weer kan ik er zo snel niets van vinden....) met alweer dezelfde kwalificatie als het vorige album, prachtig!!!! Het wordt verder allesbehalve vervelend, nu: 1200 Micrograms met hun gelijknamige album uit 2002, een 'lofzang' op alle psychedelica die de mens van tegenwoordig kan vinden, over cannabis heb ik al vaker geschreven, zonder overmatig alcohol gebruik en/of verslavende medicatie van de huisarts/specialist niet verslavend. Mocht je aan een psychische ziekte lijden, pas dan in godsnaam met alle drugs uit, zeker alcohol en tripmiddelen kunnen dan uiterst gevaarlijk zijn. Rook of verdamp nooit teveel, dat is zinloos en kost je onnodig veel geld, hoe meer je gebruikt, hoe minder je ervan merkt. Wat betreft de andere middelen, neem liefst nooit meer dan 1 dosis, als je denkt dat je niets voelt, doe je dat meestal wel degelijk! Als je voor het eerst gebruikt, begin dan met een halve of kwart dosis, zorg dat je er voldoende bij drinkt (water of fris is eigenlijk het best) en doe dat het liefst, met iemand die het spul kent. Zo dat was het wel wat betreft de adviezen, maar jezus wat een schitterend album!!!!! Dan The Residents met 'Eskimo' de gerestaureerde uitgebreide versie, jezus wat mooi!!!!! Zal LBP vragen of hij z'n recensie, van het concert dat we onlangs zagen, wil opsturen (hij geneert zichmeen beetje over de kwaliteit van de foto's, heb al gezegd dat dit wel bij een concert van deze legendarische band past). Nog zo één: Shpongle en 'Inneffable Mysteries From Shpongleland', moet ik nog zeggen, dat dit waanzinnig mooie psychedelische tranceworld is? Nee hè?!!!!! Tot slot The Blue Whale, een geweldig mooi psychedelisch rockpop album, hevig geïnspireerd door John Lennon, alweer kan ik er verdomme niets van vinden op het internet, het album is n.b. geproduceerd door Kramer, bepaald niet de eerste beste, nogmaals, geniaal mooi!!!!!
Tot de volgende keer en veel plezier!

BRIEBRABELOOBABRAPBREMBROOM!     BRAP?      BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten