Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 7 november 2014

Sjoerd Sjoerdsma: dat de Israëlische politie zaken vernielde in de Al-Aqsamoskee, kwam door (Palestijnse) relschoppers........ AUW!!!!

D666 huppellul Sjoerdsma, was vanmiddag op Radio1 te horen, waar hij sprak over de onlusten rond de Tempelberg in Jeruzalem. Hij vertelde dat hij het voorrecht had, eens te zijn rondgeleid in de Al-Aqsamoskee op die Tempelberg.

Vorige week verschafte de Israëlische politie zich toegang tot de moskee, een heiligdom voor moslims. De presentator van het Radio1 programma merkte daarna op, dat die politie zaken had vernield in die moskee, waarop Sjoerdsma het gore lef had, te zeggen, dat die politie dan ook werd geconfronteerd met relschoppers......

Ja, Sjoerdsma: 'relschoppers', dus geen moordenaars, verkrachters of ander tuig, 'relschoppers' (mensen) die ongelofelijk boos waren, dat Israël eerst de toegang tot de moskee had ontzegd aan mannen van 14 tot 50 jaar en dat de politie zich toegang verschafte tot de moskee, waar normaal gesproken geen ongelovigen worden toegelaten.........

Normaal toch, hè Sjoerdsma, dat die politie: -ten eerste de toegang tot de moskee ontzegde aan een grote groep gelovige Palestijnen, -zich ten tweede toegang verschafte tot die moskee, waar geen ongelovigen worden toegelaten, tenzij op uitnodiging en daarmee de moslims schoffeerde, -ten derde, dat die politie de gelegenheid even gebruikte de moslim gelovigen op het hart te trappen, door vernielingen aan te richten?????!!!!!!

Jezus wat een klootzak!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten