Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 1 november 2014

Teeven weet het beter: niets mis met de inspecties van jeugdgevangenissen..........

Het AD meldde vandaag, dat de inspecties van de jeugdgevangenissen een wassen neus is. De inspecties worden weken van te voren aangekondigd, waardoor deze gevangenissen ruim de tijd hebben, om alles tiptop in orde te hebben, op het moment van inspecties. Het AD meldde o.a. ongedierte in bedden, vieze toiletten, verstopte wasbakken, beschimmeld brood en brandplekken in het meubilair. In het artikel wordt dan ook gepleit voor onaangekondigde inspecties, zodat een werkelijk beeld wordt verkregen, van hoe het bijvoorbeeld met de hygiëne is gesteld. De ongelofelijk slecht functionerend VVD staatssecretaris van Veiligheid (ha! ha!) en Justitie, de Amsterdamse ploert Teeven, liet weten dat hij niet twijfelt aan de onafhankelijkheid en grondigheid van de inspecties, daarmee aangevend dat hij totaal onkundig is voor de functie, die hij dik betaald met ons belastinggeld uitvoert.......
Ongelofelijk!

Overigens is dit het zoveelste bewijs, dat er van alles mis is met overheidsinspecties, niet alleen op het gebied van de jeugdgevangenissen. De inspecties, zijn onder druk van 'de vermaledijde regeldruk' teruggebracht tot een onbeschoft laag peil, zeker voor een 'beschaafd land' als Nederland!!
Voor meer berichten over de uiterst slechte controles van uw overheid, klik op 'inspecties' (wat betreft jeugd op 'inspectie jeugdzorg'), onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten