Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 mei 2015

Hans Alders (PvdA) moet schade Groningse aardgasbevingen in goede banen leiden..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!..........

PvdA grofgraaier Alders, de flapdrol met duizend petten, moet de Groningse woede over de aardgasbevingen in goede banen leiden als 'Nationaal Coördinator Groningen.......' ha! ha! ha! ha! ha! I.p.v. de NAM, die tot nu toe de schades afhandelde, moet Alders dit gaan doen, bovendien moet hij gaan inventariseren welke versterking huizen en gebouwen in het aardgasbevingsgebied nodig hebben. Volgens zeggen, zou hij door alle partijen als de geschikte persoon zijn aangemerkt...... Behoorlijk vreemd, als je ziet dat deze hufter met 21 bijbanen, er maar liefst 6 heeft in de energiesector, m.a.w.: Alders is allesbehalve de onafhankelijke figuur, die deze zaak zou moeten afhandelen........ Deze klootzak is zelfs voorzitter van de overkoepelende organisatie van energieleveranciers; kortom deze PvdA oplichter gaat de Groningers een reuzen oor aannaaien!!

Alders is ook voorzitter van de werkgroep 'Tafel van Schiphol', ook wel de 'Alderstafel' genoemd, die de ellende wat betreft overlast voor bewoners, die rond Schiphol wonen in (landings-) banen leiden. Als je zijn woorden leest, die hij over de problemen rond Schiphol op papier zette, kan je maar één ding concluderen: Schiphol moet kunnen blijven groeien, waar de overheid desnoods de normen voor overlast, naar boven moet bijstellen..... Ofwel: het niveau waarbij geluidsoverlast wordt ondervonden, mag vrolijk verder opgehoogd worden, mocht dit nodig zijn voor de groei van Schiphol......

Groningers, zet deze Alders kwast op de mestkar en rijdt hem rond door Groningen, zet 'm daarna met een enkeltje Den Haag op de trein!!! Van deze kloothommel hebben jullie niets te verwachten!!!

Excuus, nog een toevoeging, die ik vergat bij plaatsing, een citaat uit de NRC:

Hans van der Vlist, die sinds februari aan de slag is als “kwartiermaker” van de Nationaal Coördinator, bevestigt dat de ministerraad vrijdag vergadert over zijn “governancenotitie” – opgesteld in overleg met rijk, provincie, gemeenten en maatschappelijke (bewoners)organisaties in Groningen. De Nationaal Coördinator moet met de overheidsdienst gaan opereren “als buitenboordmotor” van het kabinet, zegt de oud-topambtenaar. ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Doe mij maar een Yamaha buitenboordmotor!

Voor meer berichten over Alders, de aardgasbevingen en/of Schiphol, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

2 opmerkingen:

  1. Inderdaad : Hufter Alders ! Manipuleert zich een weg in de Schiphol Affaire !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie. Valt niets aan toe te voegen.
    Klik op het label 'Hans Alders', onder bovenstaand bericht, voor meer berichten met deze grofgraaier.
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen