Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 6 mei 2015

Wilders naam werd niet genoemd in de VS berichtgeving.......

In het onvolprezen megadomme Mediaforum gistermorgen op Radio1, was één van de onderwerpen natuurlijk de 'mislukte aanslag op angst- en haatprofeet Wilders', in de VS. Deze haatzaaier is tegenwoordig meer in de VS, dan in het land, waar hij van zegt, de belangen van de 'autochtone' inwoners te verdedigen..... (voor de domme achterban van deze fascist: Nederland). Op een fascisten conferentie in Garland, Texas, waar hij had gesproken en alweer was vertrokken, vond kort daarop een aanslag plaats van twee dwazen. Uiteraard werd dit door de Nederlandse pers uitgelegd, als 'een mislukte aanslag op Wilders', alsof de fascisten in de VS geen vijanden hebben....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Jurgen van den Berg, leeghoofd noemero oeno van Radio1, liet 'lekker sensationeel' ongeveer 10 fragmenten horen, van nieuwszenders uit de VS, die over het voorval rapporteerden, waarna van den Berg verbaasd concludeerde, dat niet één keer de naam Wilders viel..... Blijkbaar denkt dit blubberbrein, dat Wilders in de VS net 'zo in de belangstelling staat', als hier...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ook aanwezig totaal over een manke kat getilde idioot van Weezel, die godbetert als totaal waardloos journalist, het journalistiek onderzoeksprogramma Argos mag presenteren. Deze ongelofelijk lillende verdediger van het totaal inhumaan en uiterst asociaal neoliberalisme, stelde dat hij in de VS anders had gezien hij was daar op een inzameling van lokale 'fruitcakes' gestuit, die een inzameling hielden voor Wilders, toen deze hier eerder terechtstond....... ha! ha! ha! ha! Hetzelfde verhaal als bij van den Berg: denkt van Weezel nu echt, dat dit een 'VS brede inzamelingsactie' was? ha! ha! ha! ha! Dan was Wilders allang multimiljonair geweest.......

Vuilnisman ik weet het, deze twee zakken, van den Berg en van Weezel, moeten eigenlijk bij het chemisch afval, maar mogen ze ajb toch mee?????

Voor meer berichten over Wilders, van den Berg en/of van Weezel, klik op de labels met deze namen, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten