Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 december 2015

Bert Huisjes (WNL) hoewel wij de slaven vervoerden, hebben we ze niet jarenlang uitgebuit.......... AUW!!!

Je kijkt er tegenwoordig niet meer van op als de zoveelste 'vip' zwaar uit z'n nek lult bij BNR, dat is immers dagelijkse praktijk, ook op de andere landelijke radiozender Radio1, maar sommige uitspraken zijn levensgevaarlijk! Waarom levensgevaarlijk? Welnu, voor je het weet krijg je een lachbui waar je in blijft!

Gisteren was Bert Huisjes van WNL* aan de beurt, deze tweede hands drollenverkoper was te gast in het Journalistenpanel van BNR, waarom Huisjes daar zat (met zo'n programmanaam) is me een raadsel, 'maar goed...' Het gesprek kwam op zwarte piet en Huisjes stelde dat hij die hele zwarten pieten discussie onzin vindt. Volgens hem, hebben wij (WNL) elke ochtend een zwarte piet in de uitzending en daar loopt iedereen voor te hoop, aldus de hufter, die het prima vindt om gekleurde Nederlanders zo vernederend te beledigen....... Huisjes wil niet racistisch overkomen, zo zei hij en zwarte piet is geen racistisch rolmodel........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Huisjes kan het weten, want de eerste helft van z'n lullige leven, was hij zwart!!

Dit onderwerp kwam ter sprake vanwege een 15 minuten durende video, die een gekleurde VS journalist in Nederland had gemaakt, een CNN video** die afgelopen maandag werd uitgezonden, ik geloof bij Humberto Tan. Huisjes stelde dat die Amerikanen eerst maar eens naar zichzelf moeten kijken, met hun slavernij verleden....... Dat was 't nog niet beste lezer: "Wij hebben de slaven misschien geleverd, maar wij hebben ze niet jarenlang uitgebuit........." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Here jezus, wat een enorme oetlul, de slavernij werd in Suriname en de Antillen zelfs later afgeschaft, dan in de VS. Bovendien moesten 'onze' slaven ook nog eens betalen voor hun vrijlating, vaak hun leven lang!!!

Jezus wat een kortzichtige klootzak, die Huisjes!! De lul durft zich 'journalist te noemen.....!' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

* WNL, u weet wel, één van de twee publieke Telegraaf zendgemachtigden, hoewel WNL hier niet voor 'Wakker Nederland' staat, maar voor 'Wij Nederland...' Dat is om niet de indruk te wekken, dat WNL een verlengde van de Telegrof is.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hier de link naar de video op CNN.

Voor meer berichten over/met zwarte piet, belediging, racisme, discriminatie, WNL, slavernij, uitbuiting, Bert Huisjes en/of Humberto Tan, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten