Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 16 juni 2016

BBC: Nederland 'massaal voor behoud van Groot-Brittannië in de EU.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De schijtvervelende NPO Radio1 Sportzomer* kan me gestolen worden, dat betekent vaak afstemmen op buitenlandse zenders, in mijn geval vooral BBC World Service.

Ook de BBC is geheel ingepakt door de inhumane, asociale neoliberale politiek, zoals die in Groot-Brittannië wordt uitgedragen en het volk wordt opgedrongen, door het asociale schoftenkabinet Cameron..... Ach, 'wiens brood men eet, diens woord men spreekt', is voor de BBC belangrijker dan onafhankelijke journalistiek bedrijven, 'logisch toch??!!!'

Na het nieuws van 14.30 u. (onze tijd) gistermiddag op BBC W.S. aandacht voor de gedachten, in het buitenland over het a.s. referendum in GB: het wel dan niet verlaten van de EU. Men sprak o.a. met de valswitte haatprofeet Wilders, die met z'n gebruikelijke angst- en haatzaaierij en verder gezwets, uiteraard voor het verlaten van de EU is, niet alleen door GB maar ook door Nederland, maar dat is vast en zeker geen nieuws voor u.

Rond 14.40 u. stelde de presentator, dat een grote meerderheid van de Nederlanders voor het blijvend lidmaatschap van Groot-Brittannië in de EU zou zijn........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar haalt de flapdrol het vandaan?? De BBC berichtte NB zelf over het Oekraïne-referendum in Nederland en men stelde bij de BBC destijds, dat het referendum en daarmee de uitslag, tegen de EU gericht was en is...... Met andere woorden: daar sprak toch duidelijk uit, dat een heel groot deel van Nederland tegen de EU is..... De presentator stelde dat de aanhang van Wilders er anders over denkt, alsof de Venlose aarsmade de grote meerderheid van de Nederlanders vertegenwoordigt........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gelukkig zijn er in Nederland voldoende mensen met verstand, die niet in de angst- en haatzaaierij van Wilders geloven, maar die wel degelijk goede argumenten hebben, om de EU zo snel mogelijk te verlaten........

Vorige week stelde ik het al eens op deze plaats: dagelijks komt het EU referendum bij BBC W.S. aan bod en keer op keer is dat een duidelijke promotie voor het in de EU blijven........... De tegenstanders die men laat horen, worden snel afgeserveerd met dooddoeners, of men laat ze niet eens uitspreken......... Zelfs de plork Boris Johnson heb ik al een paar weken niet meer gehoord op de zender, al moet ik daarbij aantekenen, dat ik niet de hele dag naar BBS W.S. luister.

Ongelofelijk, dat de BBC het Britse volk zo durft te manipuleren en te besodemieteren...!!!!! (het lijkt de publieke omroep in Nederland wel......).

* U zou voor de gein eens de belachelijke aankondigingen voor dit programma moeten horen, o.a. die van de mislukte jaren 40 dorpsomroeper Hans Hogendoorn..... ha! ha! ha! ha!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten